Ünlü, HEM’deki kurslardan bilgi aldı

GÜNDEM 23.01.2023 - 14:22, Güncelleme: 23.01.2023 - 14:22 2797+ kez okundu.
 

Ünlü, HEM’deki kurslardan bilgi aldı

Giresun Valisi Enver Ünlü 'nün eşi Sema Ünlü Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti.
Sema Ünlü; Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kursları ziyaret ederek hem kurslar hakkında bilgi aldı hem de kursiyerlere sohbet etti. Halk Eğitimi Merkezince açılan El Sanatları, Elde Hesap işi, Kuaför, Kâğıt Rölyef, Yiyecek Hizmetleri, Gümüş Kazaz, Minyatür, Seramik, Çini, Cam boncuk, Altın yaldızlama, yöresel ürün tasarımı ve sepet örücülüğü atölyelerinde incelemelerde bulundu. Kursiyerler tarafından el emeği göz nuru yapılan ürünleri çok beğendiğini belirten hanımefendi, özellikle kadınlarımızın Halk eğitim Kurslarına yoğun ilgi gösterdiklerini ve katıldıkları bu kurslarda çok güzel ürünler yaptıklarını belirtti. Halk Eğitimi Merkezine ziyaretten bulunmaktan ve burada yapılan işleri görmekten memnuniyetini dile getirerek idareci, öğretmen ve çalışanlara teşekkür ediyorum dedi. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; 2022 yılında kurumumuzda 1507 kurs açılmış olup bu kurslara, 9007 erkek, 14621 kadın olmak üzere toplam 23628 kursiyer katılmıştır. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi olarak hem nitelik ve hem de nicelik olarak Kurslarımızı geliştirerek açmaya devam ediyoruz.   HABER: EROL KÜÇÜK  
Giresun Valisi Enver Ünlü 'nün eşi Sema Ünlü Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti.

Sema Ünlü; Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kursları ziyaret ederek hem kurslar hakkında bilgi aldı hem de kursiyerlere sohbet etti. Halk Eğitimi Merkezince açılan El Sanatları, Elde Hesap işi, Kuaför, Kâğıt Rölyef, Yiyecek Hizmetleri, Gümüş Kazaz, Minyatür, Seramik, Çini, Cam boncuk, Altın yaldızlama, yöresel ürün tasarımı ve sepet örücülüğü atölyelerinde incelemelerde bulundu. Kursiyerler tarafından el emeği göz nuru yapılan ürünleri çok beğendiğini belirten hanımefendi, özellikle kadınlarımızın Halk eğitim Kurslarına yoğun ilgi gösterdiklerini ve katıldıkları bu kurslarda çok güzel ürünler yaptıklarını belirtti. Halk Eğitimi Merkezine ziyaretten bulunmaktan ve burada yapılan işleri görmekten memnuniyetini dile getirerek idareci, öğretmen ve çalışanlara teşekkür ediyorum dedi.

Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun; 2022 yılında kurumumuzda 1507 kurs açılmış olup bu kurslara, 9007 erkek, 14621 kadın olmak üzere toplam 23628 kursiyer katılmıştır. Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi olarak hem nitelik ve hem de nicelik olarak Kurslarımızı geliştirerek açmaya devam ediyoruz.

 

HABER: EROL KÜÇÜK

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.