Ünye, Başkan seçildi

YAŞAM 16.06.2021 - 17:07, Güncelleme: 16.06.2021 - 17:07 3033+ kez okundu.
 

Ünye, Başkan seçildi

Geçtiğimiz günlerde yapılan Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanlık seçiminde tek liste ile İbrahim Ünye genel başkan olarak seçildi.
Tüm delegenin oyunu alan Ünye Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı oldu. Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı İbrahim Ünye Yazılı bir açıklama yaptı. Ünye açıklamasında şunları söyledi; ‘Nizam-ı Alem Ocakları olarak hedeflerimiz arasında İslam’ı daha önde tutmak kaydıyla Türk milliyetçiliğine bağlı kalmaktayız. Millî kimliği oluşturan ve uzun tarihî geçmişte kader birliği yaptığına inandığı topluluklar ile köken farkına bakmaksızın omuz omuza ilerlemeyi savunuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’n de ki problemlerin çözülmesinde ortak bilinci güçlü kılmayı ve birlikte yaşama idealini perçinleyecek millî bir kültür üretme amacını hedefliyoruz. Hiçbir kesimi ötekileştirmeden, bütün insanları ilk insan ve peygamber Âdem’in çocukları olarak görerek bu ölçü çerçevesinde Türk milletine karşı duyduğu derin sevgi, bağlılık ve sorumluluk şuurunu yerleştirmek hedeflerimiz arasında. Milliyetçilik anlayışını İslam ile bütünleşmiş, Türk-İslam medeniyeti ülküsünü esas alan ve “İ'lay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Âlem” diyen Ülkü erlerinin davasını yaşatmaya çalışacağız’. dedi. İBRAHİM ÜNYE KİMDİR? Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı İbrahim Ünye 1987 İzmit doğumlu aslen Giresun/ Bulancaklı Osmanlı Partisi Kurucu Genel Başkanlığı Yeşil Çotanak Kadın Futbol Kulübü Başkanlığı, Osmanlı İş Adamları Derneği Kurucu Genel Başkanı Eski Alperen Ocakları Başkanlığı, Osmanlı Topluluğu Giresun İl Başkanlığı yapmıştır. Aynı zamanda Giresun da yerel bir radyo ve Gazete sahibidir. Evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi Muhide Ünye Evladı Yavuz Sultan Selim Ünye dir.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanlık seçiminde tek liste ile İbrahim Ünye genel başkan olarak seçildi.

Tüm delegenin oyunu alan Ünye Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı oldu. Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı İbrahim Ünye Yazılı bir açıklama yaptı. Ünye açıklamasında şunları söyledi; ‘Nizam-ı Alem Ocakları olarak hedeflerimiz arasında İslam’ı daha önde tutmak kaydıyla Türk milliyetçiliğine bağlı kalmaktayız. Millî kimliği oluşturan ve uzun tarihî geçmişte kader birliği yaptığına inandığı topluluklar ile köken farkına bakmaksızın omuz omuza ilerlemeyi savunuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’n de ki problemlerin çözülmesinde ortak bilinci güçlü kılmayı ve birlikte yaşama idealini perçinleyecek millî bir kültür üretme amacını hedefliyoruz. Hiçbir kesimi ötekileştirmeden, bütün insanları ilk insan ve peygamber Âdem’in çocukları olarak görerek bu ölçü çerçevesinde Türk milletine karşı duyduğu derin sevgi, bağlılık ve sorumluluk şuurunu yerleştirmek hedeflerimiz arasında. Milliyetçilik anlayışını İslam ile bütünleşmiş, Türk-İslam medeniyeti ülküsünü esas alan ve “İ'lay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Âlem” diyen Ülkü erlerinin davasını yaşatmaya çalışacağız’. dedi.

İBRAHİM ÜNYE KİMDİR?

Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanı İbrahim Ünye 1987 İzmit doğumlu aslen Giresun/ Bulancaklı Osmanlı Partisi Kurucu Genel Başkanlığı Yeşil Çotanak Kadın Futbol Kulübü Başkanlığı, Osmanlı İş Adamları Derneği Kurucu Genel Başkanı Eski Alperen Ocakları Başkanlığı, Osmanlı Topluluğu Giresun İl Başkanlığı yapmıştır. Aynı zamanda Giresun da yerel bir radyo ve Gazete sahibidir. Evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi Muhide Ünye Evladı Yavuz Sultan Selim Ünye dir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.