Uygulama takdirle karşılandı

GÜNDEM 17.05.2024 - 10:54, Güncelleme: 17.05.2024 - 10:54 1871+ kez okundu.
 

Uygulama takdirle karşılandı

Manisa’da cenaze nakillerinde kilometre başına ücret uygulamasına sona erdi
Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda, cenazelerin Manisa’dan başka illere nakli sırasında alınan kilometre başına ücret uygulamasına son verildi. Kararın oybirliğiyle alınması nedeniyle meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Zeyrek, “Manisa’daki bir vatandaşımız ya da Türkiye’de yaşayan herhangi bir vatandaşımızın Manisa’da vefat etmesi halinde ailelerin böyle bir acılı gününde kendilerinden para talep etmek, bizlere yakışmazdı” dedi. Kilometre Başına Ücret Uygulaması Oybirliğiyle Kaldırıldı Mezarlıklar Dairesi Başkanlığının teklifiyle ilgili de açıklama yapan Başkan Zeyrek, “Mezarlıklar Dairesinden gelen öneriyse şuydu: cenazeler Manisa’dan başka illere gönderilirken araçlarda kilometre başına para alınıyordu. Manisa’daki bir vatandaşımız ya da Türkiye’de yaşayan herhangi bir vatandaşımızın Manisa’da vefat etmesi halinde ailelerin böyle bir acılı gününde kendilerinden para talep etmek, bizlere yakışmazdı. Bu yüzden dolayı hep birlikte bunu kaldırdık. Oylarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Manisa’da cenaze nakillerinde kilometre başına ücret uygulamasına sona erdi

Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda, cenazelerin Manisa’dan başka illere nakli sırasında alınan kilometre başına ücret uygulamasına son verildi.

Kararın oybirliğiyle alınması nedeniyle meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Zeyrek, “Manisa’daki bir vatandaşımız ya da Türkiye’de yaşayan herhangi bir vatandaşımızın Manisa’da vefat etmesi halinde ailelerin böyle bir acılı gününde kendilerinden para talep etmek, bizlere yakışmazdı” dedi.

Kilometre Başına Ücret Uygulaması Oybirliğiyle Kaldırıldı

Mezarlıklar Dairesi Başkanlığının teklifiyle ilgili de açıklama yapan Başkan Zeyrek, “Mezarlıklar Dairesinden gelen öneriyse şuydu: cenazeler Manisa’dan başka illere gönderilirken araçlarda kilometre başına para alınıyordu. Manisa’daki bir vatandaşımız ya da Türkiye’de yaşayan herhangi bir vatandaşımızın Manisa’da vefat etmesi halinde ailelerin böyle bir acılı gününde kendilerinden para talep etmek, bizlere yakışmazdı. Bu yüzden dolayı hep birlikte bunu kaldırdık. Oylarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.