Yardımseverler Derneği'nden örnek davranış

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2014 - 23:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3806+ kez okundu.
 

Yardımseverler Derneği'nden örnek davranış

Bulancak Yardım Severler Derneği Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle,...
...Ramazan paketi hazırlığı için Bulancak Belediyesi önünde kermes açtı. Kermeste elde edilen gelirlerin ramazan paketleri hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı ifade edildi. Bulancak'ta bugüne kadar açtığı kermesler, verdiği burslar ve yaptığı yardımlarla adını duyuran Bulancak Yardım Severler Derneği Başkan İlknur Sarıgöl, “Derneğimiz bugüne kadar birçok etkinliğe imza attı. Bu kez ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketi hazırlamak için belediye önünde kermes açtık. Sergiden elde edilecek gelirle ramazan paketi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi. Ayrıca yardımsever insanlardan fitre ve zekat beklediklerini belirten başkan Sarıgöl, “Kendilerine köprü görevi görerek muhtaç kişilere ulaştırmak istiyoruz. İsteyen herkes bizlere ramazan paketleri ulaştırabilir. Bugün bize destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Kermeste; Başkan Yardımcısı Neşe Sıbıç, Gülen Çulfaz, Mücella Cürgül, Filiz Yirmibeş, Hale Eriş, Leyla Kara, Nalan Üstün, Gaye Şardağ, Emine Bayram, Reyhan Aşar, Birgül Şenel, Sibel Ertekin, Zehra Çolak ve Ayşe Küçük de hazır bulundu. Öte yandan kermese Almanya'dan bizzat katılan Pamuk Abla lakaplı Pamuk Cürgül, lahmacunu kendi elleriyle yaparak misafirlere ikram etti.
Bulancak Yardım Severler Derneği Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle,...

...Ramazan paketi hazırlığı için Bulancak Belediyesi önünde kermes açtı. Kermeste elde edilen gelirlerin ramazan paketleri hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı ifade edildi. Bulancak'ta bugüne kadar açtığı kermesler, verdiği burslar ve yaptığı yardımlarla adını duyuran Bulancak Yardım Severler Derneği Başkan İlknur Sarıgöl, “Derneğimiz bugüne kadar birçok etkinliğe imza attı. Bu kez ihtiyaç sahibi ailelere ramazan paketi hazırlamak için belediye önünde kermes açtık. Sergiden elde edilecek gelirle ramazan paketi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

Ayrıca yardımsever insanlardan fitre ve zekat beklediklerini belirten başkan Sarıgöl, “Kendilerine köprü görevi görerek muhtaç kişilere ulaştırmak istiyoruz. İsteyen herkes bizlere ramazan paketleri ulaştırabilir. Bugün bize destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Kermeste; Başkan Yardımcısı Neşe Sıbıç, Gülen Çulfaz, Mücella Cürgül, Filiz Yirmibeş, Hale Eriş, Leyla Kara, Nalan Üstün, Gaye Şardağ, Emine Bayram, Reyhan Aşar, Birgül Şenel, Sibel Ertekin, Zehra Çolak ve Ayşe Küçük de hazır bulundu. Öte yandan kermese Almanya'dan bizzat katılan Pamuk Abla lakaplı Pamuk Cürgül, lahmacunu kendi elleriyle yaparak misafirlere ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.