Yaşlılar gençlere örnek oldu: 3. Yaş Üniversitesi etkinlikleri!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 31.05.2024 - 16:16, Güncelleme: 31.05.2024 - 16:28 1967+ kez okundu.
 

Yaşlılar gençlere örnek oldu: 3. Yaş Üniversitesi etkinlikleri!

Sinop Üniversitesi bünyesinde hayata geçirilen "3. Yaş Üniversitesi"ne katılarak üniversite sıralarıyla buluşan "kıdemli öğrenciler", üniversitenin 17'nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde hünerlerini sergiledi.
Sabahattin Ali Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, kıdemli öğrencilerce hazırlanan tiyatro ve müzik dinletisi sunuldu. Katılımcılar tarafından beğeniyle izlenen gösterilerin ardından 60 yaş ve üzeri bireylerin görsel sanatlar, ahşap işlemeciliği ve fotoğrafçılık derslerinde yaptıkları eserler de sergilendi. Vali Mustafa Özarslan, burada yaptığı konuşmada, her biri kendileri için birer hazine olan yaşlıların ortaya koydukları enerjinin kendilerine kuvvet verdiğini söyledi. Ortaya konulan anlamlı projelerle yarınların daha güzel olacağını dile getiren Özarslan, "Bu anlamlı törende sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğumuzu özellikle ifade etmek isteriz. Sizlerin isteği, enerjisi, organizasyon becerisi, yüzlerinizdeki gülümseme, inanın bizlere güç veriyor. Biliyoruz ki bugün buradayız, yarın sizlerin yanındayız. O açıdan ortaya koyduğunuz bu enerjiyle bizlere örnek olduğunuz ve yol gösterdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum." dedi. 3. Yaş Üniversitesi öğrencisi emekli Yüksel Demler ise projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "İnşallah devam olur. Bizi 10 yaş gençleştirdi bu proje. Ödevlerimize, okula o kadar adapte olduk ki gerçekten kendimizi öğrenci sıralarında gördük." ifadesini kullandı.  
Sinop Üniversitesi bünyesinde hayata geçirilen "3. Yaş Üniversitesi"ne katılarak üniversite sıralarıyla buluşan "kıdemli öğrenciler", üniversitenin 17'nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde hünerlerini sergiledi.

Sabahattin Ali Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, kıdemli öğrencilerce hazırlanan tiyatro ve müzik dinletisi sunuldu.

Katılımcılar tarafından beğeniyle izlenen gösterilerin ardından 60 yaş ve üzeri bireylerin görsel sanatlar, ahşap işlemeciliği ve fotoğrafçılık derslerinde yaptıkları eserler de sergilendi.

Vali Mustafa Özarslan, burada yaptığı konuşmada, her biri kendileri için birer hazine olan yaşlıların ortaya koydukları enerjinin kendilerine kuvvet verdiğini söyledi.

Ortaya konulan anlamlı projelerle yarınların daha güzel olacağını dile getiren Özarslan, "Bu anlamlı törende sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğumuzu özellikle ifade etmek isteriz. Sizlerin isteği, enerjisi, organizasyon becerisi, yüzlerinizdeki gülümseme, inanın bizlere güç veriyor. Biliyoruz ki bugün buradayız, yarın sizlerin yanındayız. O açıdan ortaya koyduğunuz bu enerjiyle bizlere örnek olduğunuz ve yol gösterdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum." dedi.

3. Yaş Üniversitesi öğrencisi emekli Yüksel Demler ise projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "İnşallah devam olur. Bizi 10 yaş gençleştirdi bu proje. Ödevlerimize, okula o kadar adapte olduk ki gerçekten kendimizi öğrenci sıralarında gördük." ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.