Yavuzkan Fındık 8 Mart’ta kadınları unutmadı!

GÜNDEM 08.03.2024 - 16:31, Güncelleme: 08.03.2024 - 16:31 3718+ kez okundu.
 

Yavuzkan Fındık 8 Mart’ta kadınları unutmadı!

Yavuzkan Fındık 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Bulancak’ın Saraçlı Mahallesi kadınlarıyla bir araya gelerek kutladı.
Kapı kapı dolaşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Yavuzkan Fındık, minik çocukları da unutmayarak hediye ettikleri boyama kitabı ile yüzleri güldürdü. Sürdürülebilirlik departmanı tarafından organize edilen etkinlikte 200 kadar haneye tek tek ulaşılarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kahverengi Kokarca ile karşılaştılar! Etkinlik esnasında bir evin kapısında Kahverengi Kokarca’ya (Halyomorpha Halys) rastlayan Ziraat Mühendisi Gürkan Naycı, “Kahverengi Kokarca ile mücadele kapsamında bu böcekleri gördüğümüz yerde imha etmemiz ve tedbir alınması gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca böceğin yoğun görüldüğü yerdeki üreticilerin bilinçlendirilmesi gerekiyor. Gördüğünüz yerde imha ederek fındığımıza karşı oluşan tehditleri önlemiş olursunuz.” İfadelerini kullandı.  
Yavuzkan Fındık 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Bulancak’ın Saraçlı Mahallesi kadınlarıyla bir araya gelerek kutladı.

Kapı kapı dolaşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Yavuzkan Fındık, minik çocukları da unutmayarak hediye ettikleri boyama kitabı ile yüzleri güldürdü. Sürdürülebilirlik departmanı tarafından organize edilen etkinlikte 200 kadar haneye tek tek ulaşılarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.


Kahverengi Kokarca ile karşılaştılar!
Etkinlik esnasında bir evin kapısında Kahverengi Kokarca’ya (Halyomorpha Halys) rastlayan Ziraat Mühendisi Gürkan Naycı, “Kahverengi Kokarca ile mücadele kapsamında bu böcekleri gördüğümüz yerde imha etmemiz ve tedbir alınması gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca böceğin yoğun görüldüğü yerdeki üreticilerin bilinçlendirilmesi gerekiyor. Gördüğünüz yerde imha ederek fındığımıza karşı oluşan tehditleri önlemiş olursunuz.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.