Yeni atanan mühendislere hizmet içi eğitimler verildi

GÜNDEM 19.01.2024 - 11:02, Güncelleme: 19.01.2024 - 11:02 2709+ kez okundu.
 

Yeni atanan mühendislere hizmet içi eğitimler verildi

2023 Yılı personel alımları kapsamında Orman Genel Müdürlüğü tarafından İzmir Orman Bölge Müdürlüğümüze ataması gerçekleşen 14 orman mühendisine yönelik hizmet içi eğitimler verildi.
Orman İşletme Müdürlüklerinde orman işletme şefi ve fidanlık şefi olarak görev yapacak mühendisler, 4 gün boyunca Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri tarafından 15-18 Ocak 2024 tarihlerinde hizmet içi eğitime tabi tutuldu. Manisa Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde konferans salonunda başlayan eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince; Orman Genel Müdürlüğü'nün 185 yıllık köklü, kurum kültürü olan büyük bir teşkilat olduğunu, teknik elemanların yöneticilik sorumluluk bilincinde olmaları için mevzuata hâkim olmaları gerektiği, bu amaçla eğitime önem verdiklerini söyledi. Orman Bölge Müdürü Derince; yeni şeflere disiplinli, çalışkan, dürüst ve ahlaklı olmanın teşkilatta uzun yıllar başarıyla görev yapabilmek için önemli olduğunu, şeflerin vatandaşla, diğer kurum ve kuruluşlarla iyi bir iletişim içinde olmaları gerektiğini ifade ederek şeflere görevlerinde başarılar diledi. Seminerde, Orman İdaresi ve Planlama, Silvikültür, Ekosistem Hizmetleri ve Orköy Şube Müdür ve Mühendisleri eğitim programı kapsamında bilgilendirme yaptı.   ​  
2023 Yılı personel alımları kapsamında Orman Genel Müdürlüğü tarafından İzmir Orman Bölge Müdürlüğümüze ataması gerçekleşen 14 orman mühendisine yönelik hizmet içi eğitimler verildi.

Orman İşletme Müdürlüklerinde orman işletme şefi ve fidanlık şefi olarak görev yapacak mühendisler, 4 gün boyunca Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri tarafından 15-18 Ocak 2024 tarihlerinde hizmet içi eğitime tabi tutuldu.

Manisa Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde konferans salonunda başlayan eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince; Orman Genel Müdürlüğü'nün 185 yıllık köklü, kurum kültürü olan büyük bir teşkilat olduğunu, teknik elemanların yöneticilik sorumluluk bilincinde olmaları için mevzuata hâkim olmaları gerektiği, bu amaçla eğitime önem verdiklerini söyledi.

Orman Bölge Müdürü Derince; yeni şeflere disiplinli, çalışkan, dürüst ve ahlaklı olmanın teşkilatta uzun yıllar başarıyla görev yapabilmek için önemli olduğunu, şeflerin vatandaşla, diğer kurum ve kuruluşlarla iyi bir iletişim içinde olmaları gerektiğini ifade ederek şeflere görevlerinde başarılar diledi.

Seminerde, Orman İdaresi ve Planlama, Silvikültür, Ekosistem Hizmetleri ve Orköy Şube Müdür ve Mühendisleri eğitim programı kapsamında bilgilendirme yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.