Yeşilay Derneği öğrencileri mutlu etti

GÜNDEM 15.12.2022 - 14:40, Güncelleme: 15.12.2022 - 14:40 3190+ kez okundu.
 

Yeşilay Derneği öğrencileri mutlu etti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yeşilay Derneği Giresun Şubesi Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okuluna ziyaret gerçekleştirdi.
Yeşilay Derneği Giresun Şubesi yaptığı ziyarette öğrencilerle bir araya gelen gönüllüler çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerle güzel vakit geçirdiler. Okulun bahçesini yeşil beyaz balonlar ile süsleyen gönüllüler öğrencilere çeşitli hediyeler vererek Yeşilay broşürü dağıttılar. Okul Müdürü İnci Akçay Bozkurt, Giresun yeşil Derneğine yaptıkları bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yeşilay Derneği Giresun Şubesi Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Yeşilay Derneği Giresun Şubesi yaptığı ziyarette öğrencilerle bir araya gelen gönüllüler çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerle güzel vakit geçirdiler. Okulun bahçesini yeşil beyaz balonlar ile süsleyen gönüllüler öğrencilere çeşitli hediyeler vererek Yeşilay broşürü dağıttılar.

Okul Müdürü İnci Akçay Bozkurt, Giresun yeşil Derneğine yaptıkları bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.