'Yurtlar Hayat Buluyor' ödül töreni yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2016 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2586+ kez okundu.
 

'Yurtlar Hayat Buluyor' ödül töreni yapıldı

Ab-ı Hayat Derneği ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen,...
...'Yurtlar Hayat Buluyor' projesinin ödül töreni gerçekleştirdi. Bulancak 75. yıl Halk Kütüphanesi salonunda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Ab-ı Hayat Derneği Başkanı Ahmet Murat Yücel’in konuşmasıyla devam etti. Başkan Yücel, "Öğrenciliğiniz bittiği gün hayatınızda bir anlamı kalmamıştır. Sınavlarınız bitecek, okullarınız bitecek, öğrenciliğiniz bitmeyecek bizde her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Bu dernekler bu kurumlar her gün bizlere bir şeyler öğretiyorlar. Eminim bu gün bir çok şey öğreneksiniz. Kısaca konuşmak gerekirse 2006 yılında kurulduk. Kurulma amacımız daha ziyade gençlere hizmet etmekti, maalesef gençleri çok fazla göremiyoruz. Projeler dışında  gençlerimiz için bir çok projeler düzenliyoruz. Değerli arkadaşlar hiçbir siyasi  parti ile hiçbir cemaatle bağlantılı bir dernek değildir. Sadece Bulancak has genellikle öğretmenlerin kurduğu bir dernektir" dedi. Başkan Yücel'in konuşması sonrası Giresun Üniversitesi Öğretim Görevli ve Rektör Danışmanı Doç. Dr Nazım Elmas, 'Hayatı Anlamak' adlı bir  konuşma gerçekleştirdi. Doç. Dr. Elmas'ın konuşması sonrası 'Yurtlar Hayat Buluyor' Projesi tanıtıldı. Program 'Yurtlar Hayat Buluyor' projesi kapsamında düzenlen kısa film yarışması, kitap okuma yarışması, Ayet ve Hadis, Münazara, Hutbe okuma  ve futbol turnuvası, bilek güreşi turnuvası yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile son buldu.
Ab-ı Hayat Derneği ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen,...

...'Yurtlar Hayat Buluyor' projesinin ödül töreni gerçekleştirdi. Bulancak 75. yıl Halk Kütüphanesi salonunda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Ab-ı Hayat Derneği Başkanı Ahmet Murat Yücel’in konuşmasıyla devam etti.

Başkan Yücel, "Öğrenciliğiniz bittiği gün hayatınızda bir anlamı kalmamıştır. Sınavlarınız bitecek, okullarınız bitecek, öğrenciliğiniz bitmeyecek bizde her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Bu dernekler bu kurumlar her gün bizlere bir şeyler öğretiyorlar. Eminim bu gün bir çok şey öğreneksiniz. Kısaca konuşmak gerekirse 2006 yılında kurulduk. Kurulma amacımız daha ziyade gençlere hizmet etmekti, maalesef gençleri çok fazla göremiyoruz. Projeler dışında  gençlerimiz için bir çok projeler düzenliyoruz. Değerli arkadaşlar hiçbir siyasi  parti ile hiçbir cemaatle bağlantılı bir dernek değildir. Sadece Bulancak has genellikle öğretmenlerin kurduğu bir dernektir" dedi.

Başkan Yücel'in konuşması sonrası Giresun Üniversitesi Öğretim Görevli ve Rektör Danışmanı Doç. Dr Nazım Elmas, 'Hayatı Anlamak' adlı bir  konuşma gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Elmas'ın konuşması sonrası 'Yurtlar Hayat Buluyor' Projesi tanıtıldı. Program 'Yurtlar Hayat Buluyor' projesi kapsamında düzenlen kısa film yarışması, kitap okuma yarışması, Ayet ve Hadis, Münazara, Hutbe okuma  ve futbol turnuvası, bilek güreşi turnuvası yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.