Ziyarette ne konuşuldu?

SİYASET 30.05.2024 - 17:43, Güncelleme: 30.05.2024 - 17:56 8395+ kez okundu.
 

Ziyarette ne konuşuldu?

AK Parti Giresun İl Başkanı ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ile OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fatoğlu Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret ettiler.
Başkan Sıbıç’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan OSB Müdürü ve İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ziyaretin konusu hakkında gazetemize yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanlığına seçilen ve sonrasında Giresun 2. OSB’mizin Başkanvekili olan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Organize Sanayi Bölgemizin faaliyetleri hakkında fikir alışverişi yaptık” dedi. Başkan Sıbıç ise, “Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü ve AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fatoğlu ziyarette bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Giresun İl Başkanı ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ile OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fatoğlu Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı ziyaret ettiler.

Başkan Sıbıç’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan OSB Müdürü ve İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, ziyaretin konusu hakkında gazetemize yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerinde Bulancak Belediye Başkanlığına seçilen ve sonrasında Giresun 2. OSB’mizin Başkanvekili olan Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Organize Sanayi Bölgemizin faaliyetleri hakkında fikir alışverişi yaptık” dedi.

Başkan Sıbıç ise, “ Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü ve AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ile OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Fatoğlu ziyarette bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.