102 Minik, Güzelyalı'da mezuniyet heyecanı yaşadı

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 09.06.2024 - 13:28, Güncelleme: 09.06.2024 - 13:28 5083 kez okundu.
 

102 Minik, Güzelyalı'da mezuniyet heyecanı yaşadı

Bulancak Güzelyalı Anaokulu'nda hafta sonu düzenlenen görkemli bir törenle minikler anaokulundan mezun oldu.
Okul bahçesinde Hande Dikgöz, Şeker Hacıvelioğlu, Nurcan Zere ve Reyhan Öztürk öğretmenlerin rehberliğinde eğitim gören 102 öğrenci, velilerinin de katılımıyla mezuniyet sevincini yaşadılar. Törende, minikler hazırladıkları gösterilerle izleyenleri büyülerken, duygusal anlar da yaşandı. Anaokulu günlerini geride bırakarak ilkokula adım atma heyecanını yaşayan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri verildi. Okul Müdürü Metin Gündoğdu yaptığı konuşmada, ‘Güzelyalı Anaokulu'muzda anlamlı bir güne şahitlik ediyoruz. Miniklerimiz, anaokulu günlerini geride bırakarak ilkokula adım atmanın heyecanını yaşıyor. Öncelikle, bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer velilerimize şükranlarımı sunmak isterim. Çocuklarınızın bu güzel gününde sizlerin de mutluluğunuzu ve gururunuzu paylaşmak bizler için büyük bir onur’ dedi. Müdür Gündoğdu, ‘Sevgili öğrencilerimiz, Anaokulumuzda geçirdiğiniz süre boyunca, her biriniz bize farklı bir şeyler kattınız. Neşeniz, coşkunuz ve öğrenmeye olan hevesinizle bizleri her zaman motive ettiniz. Sizleri bu güzel günlere hazırlamak için büyük emek sarf eden değerli öğretmenlerimize de en içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Buradan ilkokula adım atarken, sizlere her şeyden önce sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum. Hayallerinizin peşinden koşmaktan ve her zaman öğrenmeye açık olmaktan asla vazgeçmeyin. Unutmayın ki sizler, bu ülkenin ve geleceğin umutlarısınız’ ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kep atma töreni ile mezuniyet kutlaması sona erdi.  
Bulancak Güzelyalı Anaokulu'nda hafta sonu düzenlenen görkemli bir törenle minikler anaokulundan mezun oldu.

Okul bahçesinde Hande Dikgöz, Şeker Hacıvelioğlu, Nurcan Zere ve Reyhan Öztürk öğretmenlerin rehberliğinde eğitim gören 102 öğrenci, velilerinin de katılımıyla mezuniyet sevincini yaşadılar.

Törende, minikler hazırladıkları gösterilerle izleyenleri büyülerken, duygusal anlar da yaşandı. Anaokulu günlerini geride bırakarak ilkokula adım atma heyecanını yaşayan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri verildi.

Okul Müdürü Metin Gündoğdu yaptığı konuşmada, ‘ Güzelyalı Anaokulu'muzda anlamlı bir güne şahitlik ediyoruz. Miniklerimiz, anaokulu günlerini geride bırakarak ilkokula adım atmanın heyecanını yaşıyor. Öncelikle, bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer velilerimize şükranlarımı sunmak isterim. Çocuklarınızın bu güzel gününde sizlerin de mutluluğunuzu ve gururunuzu paylaşmak bizler için büyük bir onur’ dedi.

Müdür Gündoğdu, ‘Sevgili öğrencilerimiz, Anaokulumuzda geçirdiğiniz süre boyunca, her biriniz bize farklı bir şeyler kattınız. Neşeniz, coşkunuz ve öğrenmeye olan hevesinizle bizleri her zaman motive ettiniz. Sizleri bu güzel günlere hazırlamak için büyük emek sarf eden değerli öğretmenlerimize de en içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Buradan ilkokula adım atarken, sizlere her şeyden önce sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum. Hayallerinizin peşinden koşmaktan ve her zaman öğrenmeye açık olmaktan asla vazgeçmeyin. Unutmayın ki sizler, bu ülkenin ve geleceğin umutlarısınız’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kep atma töreni ile mezuniyet kutlaması sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.