Giresun'da ani frenin bedeli ağır oldu!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 06.07.2024 - 13:47, Güncelleme: 06.07.2024 - 14:15 7555+ kez okundu.
 

Giresun'da ani frenin bedeli ağır oldu!

Giresun'un girişinde gerçekleşen bir trafik kazası, trafiği saatlerce aksattı. Ani fren yapan bir TIR, üzerinde taşıdığı iş makinesinin devrilmesine sebep oldu
Kaza sonrası yol tamamen trafiğe kapanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu ve sürücüler zor anlar yaşadı. Kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden trafik ekipleri, trafiği kontrol altına almak ve kazanın etkilerini azaltmak için yoğun çaba harcadı. Şans eseri kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Ancak yola devrilen ağır iş makinesi, hem yolu kapatıp hem de çevreye zarar verdi. Olay yerindeki yetkililer, kaza sonrası yolun en kısa sürede yeniden trafiğe açılması için çalışma başlattı. Çalışmaların ardından yol kontrollü bir şekilde yeniden trafiğe açıldı. Trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Uzun süre trafikte bekleyen sürücüler, olayın hızlı bir şekilde çözülmesi için yetkililere teşekkür etti.
Giresun'un girişinde gerçekleşen bir trafik kazası, trafiği saatlerce aksattı. Ani fren yapan bir TIR, üzerinde taşıdığı iş makinesinin devrilmesine sebep oldu

Kaza sonrası yol tamamen trafiğe kapanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden trafik ekipleri, trafiği kontrol altına almak ve kazanın etkilerini azaltmak için yoğun çaba harcadı. Şans eseri kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Ancak yola devrilen ağır makinesi, hem yolu kapatıp hem de çevreye zarar verdi.

Olay yerindeki yetkililer, kaza sonrası yolun en kısa sürede yeniden trafiğe açılması için çalışma başlattı. Çalışmaların ardından yol kontrollü bir şekilde yeniden trafiğe açıldı. Trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Uzun süre trafikte bekleyen sürücüler, olayın hızlı bir şekilde çözülmesi için yetkililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.