1926 Bulancakspor'un kurtuluşu 3.lig

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2015 - 23:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3213+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor'un kurtuluşu 3.lig

1926 Bulancak Belediyespor'un eski futbolcularından Mehmet Tomak (Alaman Mehmet),...
...“1926 Bulancakspor'un artık kurtuluşu 3. Lige çıkmak olmalı” dedi. 1926 Bulancakspor’un mutlaka ayakta kalması gerektiğini kaydeden Alaman Mehmet, aksi takdirde gençlerin spor yerine farklı kötü alışkanlıklara yönelebileceklerini belirtti. Tomak, “Burada Bal liginde mücadele eden A Takımın üst lige çıkması bu miniklerin geleceği için çok önemli. Ama sadece BAL ligine odaklanıp esas altyapıda yapılan önemli hizmeti atlamamak gerekir. Neticede yüzlerce miniğimiz ve gencimiz spor yapıp kendini gösterme imkanı buluyorsa bu çok büyük bir hizmettir. Bu altyapı ordusu daha da büyüyebilir. Ama daha fazla imkanlar sağlamamız gerekir. Malzemesiyle, beslenmesiyle, sahasıyla, hocalarıyla en iyi koşulları oluşturmak Bulancaklı olan herkesin görevi. Öte yandan BAL liginde mücadele eden 1926 Bulancakspor’un üst lige çıkması bu gençlerin geleceği için hayati önem taşıyor” dedi.
1926 Bulancak Belediyespor'un eski futbolcularından Mehmet Tomak (Alaman Mehmet),...

...“1926 Bulancakspor'un artık kurtuluşu 3. Lige çıkmak olmalı” dedi.

1926 Bulancakspor’un mutlaka ayakta kalması gerektiğini kaydeden Alaman Mehmet, aksi takdirde gençlerin spor yerine farklı kötü alışkanlıklara yönelebileceklerini belirtti.

Tomak, “Burada Bal liginde mücadele eden A Takımın üst lige çıkması bu miniklerin geleceği için çok önemli. Ama sadece BAL ligine odaklanıp esas altyapıda yapılan önemli hizmeti atlamamak gerekir. Neticede yüzlerce miniğimiz ve gencimiz spor yapıp kendini gösterme imkanı buluyorsa bu çok büyük bir hizmettir. Bu altyapı ordusu daha da büyüyebilir. Ama daha fazla imkanlar sağlamamız gerekir. Malzemesiyle, beslenmesiyle, sahasıyla, hocalarıyla en iyi koşulları oluşturmak Bulancaklı olan herkesin görevi. Öte yandan BAL liginde mücadele eden 1926 Bulancakspor’un üst lige çıkması bu gençlerin geleceği için hayati önem taşıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.