Acapella Sanat Evi miniklere değer katıyor

SANAT 22.08.2022 - 17:25, Güncelleme: 22.08.2022 - 17:25 15163+ kez okundu.
 

Acapella Sanat Evi miniklere değer katıyor

Antalya'da Bulancaklı hemşehrimiz Özge Önal Özbakır ve ortağı Seden Elam Tokalak tarafından 2 yıl önce açılan Acapella Sanat Evi, minik bedenlere kattığı değerle eğitim hayatını sürdürüyor.
Bulancak'ın sevilen ve tanınmış simalarından Aydın Balık sahibi Aydın Önal'ın kızı olan hemşehrimiz Özge Önal Özbakır, “Akdeniz Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Anaokulu Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Daha sonra uzun bir süre Özel Okulda idarecilik yaptım. 2020 yılında yakın arkadaşım aynı zamanda Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunu Seden Elam Tokalak ile birlikte Muratpaşa'da Acapella Sanat Evini faaliyete geçirerek eğitim hayatımıza sanatla devam etme kararı aldık” dedi. Yaklaşık olarak 300 öğrenciye hizmet veren bünyelerinde dans, müzik, bale ve yaratıcı drama eğitimi verdiklerini kaydeden Özge Önal Özbakır,  "Kendimizi sanatın her alanında yenilemeyi ve geliştirmeyi amaç edinerek dünyada kendini kanıtlamış sanat okul ve projelerini takip etmekteyiz. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup, öğrencilerimizin seviye gruplarına göre, onların gösterdiği çaba ve çalışmalarının neticesinde kurumumuz tarafından MEB adına oluşturulmuş sertifika programlarını verilmektedir. Aynı zamanda, eğitimleri dünyadaki bütün kurum ve kuruluşlar tarafından kabul görülmüş Sanat Okullarının sertifika programlarına çocuk ve yetişkinlerimizi hazırlamaktayız. Lisans Eğitimine, Konservatuar ve Yetenek Sınavlarına hazırlanırken onlara rehberlik etmekteyiz. Sanatın her alanında kendimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Kendini sanatın içinde bulmak isteyen bütün misafirlerimizi heyecanla burada ağırlamayı bekliyoruz" diye konuştu.
Antalya'da Bulancaklı hemşehrimiz Özge Önal Özbakır ve ortağı Seden Elam Tokalak tarafından 2 yıl önce açılan Acapella Sanat Evi, minik bedenlere kattığı değerle eğitim hayatını sürdürüyor.

Bulancak'ın sevilen ve tanınmış simalarından Aydın Balık sahibi Aydın Önal'ın kızı olan hemşehrimiz Özge Önal Özbakır, “Akdeniz Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Anaokulu Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Daha sonra uzun bir süre Özel Okulda idarecilik yaptım. 2020 yılında yakın arkadaşım aynı zamanda Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunu Seden Elam Tokalak ile birlikte Muratpaşa'da Acapella Sanat Evini faaliyete geçirerek eğitim hayatımıza sanatla devam etme kararı aldık” dedi.

Yaklaşık olarak 300 öğrenciye hizmet veren bünyelerinde dans, müzik, bale ve yaratıcı drama eğitimi verdiklerini kaydeden Özge Önal Özbakır,  "Kendimizi sanatın her alanında yenilemeyi ve geliştirmeyi amaç edinerek dünyada kendini kanıtlamış sanat okul ve projelerini takip etmekteyiz. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup, öğrencilerimizin seviye gruplarına göre, onların gösterdiği çaba ve çalışmalarının neticesinde kurumumuz tarafından MEB adına oluşturulmuş sertifika programlarını verilmektedir. Aynı zamanda, eğitimleri dünyadaki bütün kurum ve kuruluşlar tarafından kabul görülmüş Sanat Okullarının sertifika programlarına çocuk ve yetişkinlerimizi hazırlamaktayız. Lisans Eğitimine, Konservatuar ve Yetenek Sınavlarına hazırlanırken onlara rehberlik etmekteyiz. Sanatın her alanında kendimizi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Kendini sanatın içinde bulmak isteyen bütün misafirlerimizi heyecanla burada ağırlamayı bekliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.