Akgün, güven tazeledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2013 - 22:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2972+ kez okundu.
 

Akgün, güven tazeledi

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Giresun İl Temsilciliği'nin 44. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
ZMO Giresun İl Temsilciliği bürosunda yapılan olağan genel kurulda ZMO İl Temsilcisi Türker Akgün, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.Yapılan seçime tek listeyle giren başkan Akgün, yeniden seçilerek güven tazeledi. Yönetim kurulu asil üyeliğine Türker Akgün, Habip Aydın, Fatma Akdemir Hıdır, Canan Ekizoğlu ve Hüseyin İpekçi'den oluşan liste seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliğine ise Ahmet Elevli, Selim Memiç, Şaduman Keser Üçüncü, Mehmet Tavacı, Alper Kara’dan oluşan liste seçildi. Genel Kurul Delegeliğine de Kutsi Yaşar, Recai Gündüz ve Yahya Özgur Şensoy seçildiler.  
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Giresun İl Temsilciliği'nin 44. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

ZMO Giresun İl Temsilciliği bürosunda yapılan olağan genel kurulda ZMO İl Temsilcisi Türker Akgün, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yapılan seçime tek listeyle giren başkan Akgün, yeniden seçilerek güven tazeledi. Yönetim kurulu asil üyeliğine Türker Akgün, Habip Aydın, Fatma Akdemir Hıdır, Canan Ekizoğlu ve Hüseyin İpekçi'den oluşan liste seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliğine ise Ahmet Elevli, Selim Memiç, Şaduman Keser Üçüncü, Mehmet Tavacı, Alper Kara’dan oluşan liste seçildi. Genel Kurul Delegeliğine de Kutsi Yaşar, Recai Gündüz ve Yahya Özgur Şensoy seçildiler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.