‘Amacımız ligi lider olarak tamamlamak’

SPOR 28.02.2022 - 17:36, Güncelleme: 28.02.2022 - 17:36 4362+ kez okundu.
 

‘Amacımız ligi lider olarak tamamlamak’

Giresun 1. Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Ali Durağı Gençlik Spor, deplasmanda Giresun Sanayispor'un konuğu oldu.
Giresun 75.Yıl sahasında oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Ligin 11.haftasında liderlik mücadelesi veren 2 takım sahadan birer puan alarak ayrıldı. Namağlup 2 takımın karşılaştığı maçta puanlar paylaşıldı. Ali Durağı Gençlik Spor ligde oynadığı 9 karşılaşmadan 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 23 puanla 2.sırada yer alıyor. Ligde en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduran Ali Durağı Gençlik Spor ligin 12.haftasında Pazar günü evinde 1977 Çınarlarspor Kulübü’nü ağırlayacak. Ligin ilk yarısında da Giresun Sanayispor ile 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatan Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü Divan Başkanı Bayram Yavuz:" Deplasmanda önemli bir karşılaşma oynadık. Sahadan birer puan alarak ayrıldık. Desteklerinden ötürü önce taraftarımıza ve sahada 90 dakika mücadeleyi bırakmayan oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Şuan da takımımızın bir maç eksiği var. 1 maç eksiğimiz olmasına rağmen liderle aramızda bir puan fark bulunuyor. Amacımız ligi lider olarak tamamlamak. Bu hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmadan da 3 puan alıp hedefimize emin adımlarla devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Giresun 1. Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Ali Durağı Gençlik Spor, deplasmanda Giresun Sanayispor'un konuğu oldu.

Giresun 75.Yıl sahasında oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Ligin 11.haftasında liderlik mücadelesi veren 2 takım sahadan birer puan alarak ayrıldı. Namağlup 2 takımın karşılaştığı maçta puanlar paylaşıldı. Ali Durağı Gençlik Spor ligde oynadığı 9 karşılaşmadan 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 23 puanla 2.sırada yer alıyor.

Ligde en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduran Ali Durağı Gençlik Spor ligin 12.haftasında Pazar günü evinde 1977 Çınarlarspor Kulübü’nü ağırlayacak.

Ligin ilk yarısında da Giresun Sanayispor ile 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatan Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü Divan Başkanı Bayram Yavuz:" Deplasmanda önemli bir karşılaşma oynadık. Sahadan birer puan alarak ayrıldık. Desteklerinden ötürü önce taraftarımıza ve sahada 90 dakika mücadeleyi bırakmayan oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Şuan da takımımızın bir maç eksiği var. 1 maç eksiğimiz olmasına rağmen liderle aramızda bir puan fark bulunuyor. Amacımız ligi lider olarak tamamlamak. Bu hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmadan da 3 puan alıp hedefimize emin adımlarla devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.