Anaokulundan, kumsalda görkemli mezuniyet

GÜNDEM 22.06.2023 - 16:18, Güncelleme: 22.06.2023 - 16:18 2986+ kez okundu.
 

Anaokulundan, kumsalda görkemli mezuniyet

Bulancak 75.Yıl Anaokulu öğretmenlerinden Fulya Arzu Aydın ve Yonca Özdemir mezuniyet coşkusunu sahile taşıdı.
Oyunla öğrenir tüm çocuklar felsefesinden yola çıkarak hazırlanan mezuniyet töreninde öğretmenler öğrencilerine ve velilere festival tadında bir gün yaşattılar. Okul Müdürü Orhan Cebeci, Müdür yardımcısı Orhan Karaman öğretmenlerini ve öğrencilerini yalnız bırakmadı. Mezuniyet Töreninde; Hayalle Hikaye, Aile Oyunları, Dönen Salıncak, Pamuk Şekeri, Uçan Balonlar, Ateş başında canlı müzik ve Köpük partisiyle mezun olan anaokulu öğrencileri doyası eğlendi. Aynı zamanda miniklere yapılan bu etkinlik 1. Sınıf okulöncesi şenliğine dönüştürüldü. Öğretmen Aydın ve Özdemir yaptığı ortak açıklamada; ‘Bu güzel organizasyonda emeği geçen bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız çocuklarımızın hafızalarında güzel anılar bırakmaktı. Daha nice keyifli anılarla hatırlayacağınız yıllarınız olsun çocuklar. Yolunuz iziniz açık bahtınız güzel olsun çocuklar’ ifadelerini kullandılar. Öğretmen ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirerek bu organizasyonu ölümsüzleştirirken, velilerde bu anlamlı etkinlik için okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ettiler.
Bulancak 75.Yıl Anaokulu öğretmenlerinden Fulya Arzu Aydın ve Yonca Özdemir mezuniyet coşkusunu sahile taşıdı.

Oyunla öğrenir tüm çocuklar felsefesinden yola çıkarak hazırlanan mezuniyet töreninde öğretmenler öğrencilerine ve velilere festival tadında bir gün yaşattılar. Okul Müdürü Orhan Cebeci, Müdür yardımcısı Orhan Karaman öğretmenlerini ve öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Mezuniyet Töreninde; Hayalle Hikaye, Aile Oyunları, Dönen Salıncak, Pamuk Şekeri, Uçan Balonlar, Ateş başında canlı müzik ve Köpük partisiyle mezun olan anaokulu öğrencileri doyası eğlendi.

Aynı zamanda miniklere yapılan bu etkinlik 1. Sınıf okulöncesi şenliğine dönüştürüldü.

Öğretmen Aydın ve Özdemir yaptığı ortak açıklamada; ‘Bu güzel organizasyonda emeği geçen bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız çocuklarımızın hafızalarında güzel anılar bırakmaktı. Daha nice keyifli anılarla hatırlayacağınız yıllarınız olsun çocuklar. Yolunuz iziniz açık bahtınız güzel olsun çocuklar’ ifadelerini kullandılar.

Öğretmen ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirerek bu organizasyonu ölümsüzleştirirken, velilerde bu anlamlı etkinlik için okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.