Arçelik, Yılın Emekli Öğretmenini Seçti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2015 - 23:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3348+ kez okundu.
 

Arçelik, Yılın Emekli Öğretmenini Seçti

Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde işini aşk ile yapan eğitimcileri unutmadı.
Bu yıl ilk kez bayilerinin işbirliği ile ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ni ödüllendirdi. Arçelik, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Bulancak'ta ki Sarıgöller Arçelik işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen Kadir Demir’e verdiği emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42’’ LED TV hediye edildi. Tüketiciler, öğretmenleri doldurdukları anketlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayi tarafından düzenlenen ödül töreninde, anketler sonucunda belirlenen öğretmene ödül sertifikası Semih Sarıgöl takdim etti. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinliğin gelecek yıllarda da devam edeceğini ifade eden Sarıgöl, "Arçelik tarafından yılın öğretmeni seçilen eğitimcimiz Kadir Demir'i kutlarım" dedi.  
Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde işini aşk ile yapan eğitimcileri unutmadı.

Bu yıl ilk kez bayilerinin işbirliği ile ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ni ödüllendirdi.

Arçelik, yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Bulancak'ta ki Sarıgöller Arçelik işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen Kadir Demir’e verdiği emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42’’ LED TV hediye edildi.

Tüketiciler, öğretmenleri doldurdukları anketlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi.

Bayi tarafından düzenlenen ödül töreninde, anketler sonucunda belirlenen öğretmene ödül sertifikası Semih Sarıgöl takdim etti. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinliğin gelecek yıllarda da devam edeceğini ifade eden Sarıgöl, "Arçelik tarafından yılın öğretmeni seçilen eğitimcimiz Kadir Demir'i kutlarım" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.