ARTIK GALİBİYET İSTİYORUZ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 22:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2270+ kez okundu.
 

ARTIK GALİBİYET İSTİYORUZ

1926 Bulancakspor Başkanı Muhammed Yılmaz,...
...deplasmanda  Kastamonu Özel İdarespor karşısında iyi ve fair-play anlayışı içinde bir mücadelenin ardından galip gelmek istediklerini söyledi. Kastamonu Özel İdarespor-1926 Bulancakspor maçı için konuşan Yılmaz, "Bizim için önem taşıyan bir başka karşılaşmada  deplasmana çıkıyoruz. Kastamonu Özel İdarespor önünde güzel futbol, iyi mücadele ve fair-play dolu bir 90 dakikanın ardından galip gelmek ve  lige ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" şeklinde konuştu. 'Hep birlikte, aynı hedef için çalışmanın en güzel örneğini sergileyen takımımız bu maçı kazanacak güçtedir' diyen Başkan Yılmaz, "Takım ruhu ve kazanma hırsı bizim için başarının formülüdür. Bu formüle bağlı kaldığımız sürece aşamayacağımız engel yoktur. Taraftarımız bu takıma güvenmeye, bizi desteklemeye, ateşlemeye devam etsin. Bu maçla birlikte galibiyete merhaba demek istiyoruz" dedi.
1926 Bulancakspor Başkanı Muhammed Yılmaz,...

...deplasmanda  Kastamonu Özel İdarespor karşısında iyi ve fair-play anlayışı içinde bir mücadelenin ardından galip gelmek istediklerini söyledi. Kastamonu Özel İdarespor-1926 Bulancakspor maçı için konuşan Yılmaz, "Bizim için önem taşıyan bir başka karşılaşmada  deplasmana çıkıyoruz. Kastamonu Özel İdarespor önünde güzel futbol, iyi mücadele ve fair-play dolu bir 90 dakikanın ardından galip gelmek ve  lige ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

'Hep birlikte, aynı hedef için çalışmanın en güzel örneğini sergileyen takımımız bu maçı kazanacak güçtedir' diyen Başkan Yılmaz, "Takım ruhu ve kazanma hırsı bizim için başarının formülüdür. Bu formüle bağlı kaldığımız sürece aşamayacağımız engel yoktur. Taraftarımız bu takıma güvenmeye, bizi desteklemeye, ateşlemeye devam etsin. Bu maçla birlikte galibiyete merhaba demek istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.