‘Aydınlık bir Türkiye’ye uyanmak istiyoruz’

GÜNDEM 03.04.2023 - 17:18, Güncelleme: 03.04.2023 - 17:18 4539+ kez okundu.
 

‘Aydınlık bir Türkiye’ye uyanmak istiyoruz’

İyi Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Kerime(Sabiha) Ağdere Bozat, gazetemizi ziyaret etti.
Bulancak’ın sevilen simalarından İyi Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı olan eşi Yüksel Bozat ile birlikte Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Milletvekili Aday Adayı Bozat, 2017 yılında İyi Partinin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak Teşkilat Başkanı olarak başladığı görevine bugün milletvekili aday adayı olarak devam ettiğini söyledi. 2 yıllık Teşkilat Başkanlığının ardından İl ve Merkez İlçede çeşitli kademelerde görev alan Bozat, “Kurulduğu ilk günden bu yana pek çok kademesinde görev aldığım ve gönül verdiğim partimden 28. dönem milletvekili aday adayıyım. Sayın Genel Başkanım Meral Akşener’in önderliğinde 15 Mayıs sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağımıza inanıyorum” dedi. 1967 Bulancak doğumlu olan ve İyi Parti’nin kuruluşundan bu yana aktif bir şekilde siyaset sahnesinde yer alan 2 çocuk annesi Bozat, Duacıoğullarından Salim ve Güzide Ağdere'nin kızı.
İyi Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Kerime(Sabiha) Ağdere Bozat, gazetemizi ziyaret etti.

Bulancak’ın sevilen simalarından İyi Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı olan eşi Yüksel Bozat ile birlikte Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Milletvekili Aday Adayı Bozat, 2017 yılında İyi Partinin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak Teşkilat Başkanı olarak başladığı görevine bugün milletvekili aday adayı olarak devam ettiğini söyledi.

2 yıllık Teşkilat Başkanlığının ardından İl ve Merkez İlçede çeşitli kademelerde görev alan Bozat, “Kurulduğu ilk günden bu yana pek çok kademesinde görev aldığım ve gönül verdiğim partimden 28. dönem milletvekili aday adayıyım. Sayın Genel Başkanım Meral Akşener’in önderliğinde 15 Mayıs sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağımıza inanıyorum” dedi.

1967 Bulancak doğumlu olan ve İyi Parti’nin kuruluşundan bu yana aktif bir şekilde siyaset sahnesinde yer alan 2 çocuk annesi Bozat, Duacıoğullarından Salim ve Güzide Ağdere'nin kızı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.