Badminton Türkiye Şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu

YAŞAM 27.05.2023 - 11:07, Güncelleme: 27.05.2023 - 11:07 2692+ kez okundu.
 

Badminton Türkiye Şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu

Okul Sporları Badminton Küçükler Türkiye Finalleri Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda oynanan müsabakalarla sonuçlandı
23-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında 21 İl' den 18 erkek, 13 kız takımı olmak üzere toplam 155 sporcunun katılım sağladığı Okul Sporları Badminton Küçükler Türkiye Finalleri Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda oynanan müsabakalarla sonuçlandı. Derece elde eden takımlara kupa, madalya ve başarı belgeleri Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Ali Dodur ve Nasif Kılıç, Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Savaş Eren, Milli Takım Baş Antrenörü Şaban Kırcalı, Baş Hakemler Ramazan Gök, Sedat Turunç, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Keçe ve Tesis Amiri Ömer Aksu tarafından takdim edildi. Spor Şube Müdürü Ali Dodur; " Okullarımızı, sporcularımızı, antrenör ve idarecilerimizi Giresun'umuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtirken katılım sağlayan ve derece elde tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu güzel organizasyondan nice şampiyon sporcular ve nice başarılı isimler çıkacağına kalpten inanıyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." İfadelerine yer verdi.   Küçük Erkekler 1.Samsun/ Galip Öztürk Ortaokulu 2.Ankara/ Batıkent Şehit Erdal Çetin Ortaokulu 3.Bayburt/ Şehitler Ortaokulu 4.İstanbul/Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu   Küçük Kızlar 1.Samsun/Bafra Atatürk Ortaokulu 2.Bayburt/ Şehitler Ortaokulu 3. İstanbul/ Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu 4.Ankara/ Yahya Kemal Ortaokulu
Okul Sporları Badminton Küçükler Türkiye Finalleri Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda oynanan müsabakalarla sonuçlandı

23-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında 21 İl' den 18 erkek, 13 kız takımı olmak üzere toplam 155 sporcunun katılım sağladığı Okul Sporları Badminton Küçükler Türkiye Finalleri Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda oynanan müsabakalarla sonuçlandı.

Derece elde eden takımlara kupa, madalya ve başarı belgeleri Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Ali Dodur ve Nasif Kılıç, Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Savaş Eren, Milli Takım Baş Antrenörü Şaban Kırcalı, Baş Hakemler Ramazan Gök, Sedat Turunç, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Keçe ve Tesis Amiri Ömer Aksu tarafından takdim edildi.

Spor Şube Müdürü Ali Dodur; " Okullarımızı, sporcularımızı, antrenör ve idarecilerimizi Giresun'umuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtirken katılım sağlayan ve derece elde tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu güzel organizasyondan nice şampiyon sporcular ve nice başarılı isimler çıkacağına kalpten inanıyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." İfadelerine yer verdi.

 

Küçük Erkekler

  • 1.Samsun/ Galip Öztürk Ortaokulu
  • 2.Ankara/ Batıkent Şehit Erdal Çetin Ortaokulu
  • 3.Bayburt/ Şehitler Ortaokulu
  • 4.İstanbul/Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu

 

Küçük Kızlar

  • 1.Samsun/Bafra Atatürk Ortaokulu
  • 2.Bayburt/ Şehitler Ortaokulu
  • 3. İstanbul/ Fethi Gemuhluoğlu Ortaokulu
  • 4.Ankara/ Yahya Kemal Ortaokulu

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.