Başkan Necmi Sıbıç: "1926 Bulancakspor Başkansız Kalmaz"

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 24.07.2024 - 17:32, Güncelleme: 24.07.2024 - 17:32 6724+ kez okundu.
 

Başkan Necmi Sıbıç: "1926 Bulancakspor Başkansız Kalmaz"

24 Temmuz Gazeteciler Günü kapsamında, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, gazetecileri Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda ağırladı.
Etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Sıbıç, özellikle 1926 Bulancakspor'un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erol Küçük’ün, "1926 Bulancakspor yeni yönetimine ne zaman kavuşacak?" sorusuna yanıt veren Başkan Sıbıç, şunları söyledi: "Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, 1926 Bulancakspor asla sahipsiz değildir. En yakın zamanda yeni yönetimine kavuşacaktır. Kimsenin endişesi olmasın." Başkan Sıbıç, konuşmasında 1926 Bulancakspor'a kimsenin talip çıkmadığı yönündeki iddialara da değinerek, "Ben bu belediye başkanı olduğum sürece bu takım sahipsiz kalmayacak. Kimse bu görevden kaçmamalı. Elimizden ne geliyorsa en iyisini yaparız. Geçmişte yıllardır bu takımda yöneticilik yaptım. Rahmetlik annemin sağlığında bu takımın kapısına kilit vurulmaması için bahçemi sattım," dedi. Sıbıç, takımın geleceği için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu vurguladı. Başkan Sıbıç’ın bu açıklamaları, 1926 Bulancakspor taraftarları ve Giresun spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, kulübün yeni yönetimine en kısa sürede kavuşmasını ve başarılı bir sezon geçirmesini umut ediyor.  
24 Temmuz Gazeteciler Günü kapsamında, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, gazetecileri Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda ağırladı.

Etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Sıbıç, özellikle 1926 Bulancakspor'un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldız Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erol Küçük’ün, "1926 Bulancakspor yeni yönetimine ne zaman kavuşacak?" sorusuna yanıt veren Başkan Sıbıç, şunları söyledi: "Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, 1926 Bulancakspor asla sahipsiz değildir. En yakın zamanda yeni yönetimine kavuşacaktır. Kimsenin endişesi olmasın."

Başkan Sıbıç, konuşmasında 1926 Bulancakspor'a kimsenin talip çıkmadığı yönündeki iddialara da değinerek, "Ben bu belediye başkanı olduğum sürece bu takım sahipsiz kalmayacak. Kimse bu görevden kaçmamalı. Elimizden ne geliyorsa en iyisini yaparız. Geçmişte yıllardır bu takımda yöneticilik yaptım. Rahmetlik annemin sağlığında bu takımın kapısına kilit vurulmaması için bahçemi sattım," dedi. Sıbıç, takımın geleceği için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu vurguladı.

Başkan Sıbıç’ın bu açıklamaları, 1926 Bulancakspor taraftarları ve Giresun spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, kulübün yeni yönetimine en kısa sürede kavuşmasını ve başarılı bir sezon geçirmesini umut ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.