Basketbolun Deneyimli Antrenörü Demir Manisa Belediyesporda

GÜNDEM 02.01.2024 - 09:46, Güncelleme: 02.01.2024 - 09:46 3852+ kez okundu.
 

Basketbolun Deneyimli Antrenörü Demir Manisa Belediyesporda

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Başantrenörlük görevine deneyimli isim Hakan Demir’i getirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, deneyimli isim Hakan Demir ile yeniden anlaştı. Demir, geçtiğimiz sezonun 9’uncu haftası itibariyle de yeşil-beyazlı takımın başına geçmiş ve takımı Avrupa Kupasına taşımayı başarmıştı. İran Milli Takımı serüveni  Deneyimli isim geçtiğimiz yaz İran Milli Takımının başında 1’nci Yardımcı Antrenörümüz Göktuğ Dilbazer ile birlikte Dünya Şampiyonasına ve Asya Oyunlarına katıldı.    
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Başantrenörlük görevine deneyimli isim Hakan Demir’i getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, deneyimli isim Hakan Demir ile yeniden anlaştı.

Demir, geçtiğimiz sezonun 9’uncu haftası itibariyle de yeşil-beyazlı takımın başına geçmiş ve takımı Avrupa Kupasına taşımayı başarmıştı.

İran Milli Takımı serüveni 
Deneyimli isim geçtiğimiz yaz İran Milli Takımının başında 1’nci Yardımcı Antrenörümüz Göktuğ Dilbazer ile birlikte Dünya Şampiyonasına ve Asya Oyunlarına katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.