BATEM ilk e-twinning kalite etiketi ödülünü aldı

EĞİTİM 30.08.2021 - 17:47, Güncelleme: 30.08.2021 - 17:47 2665+ kez okundu.
 

BATEM ilk e-twinning kalite etiketi ödülünü aldı

Şubat-Haziran ayları arasında Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen eTwinning projesi Let’s Exchange Our Cultures kalite etiketine layık görüldü.
Polonya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye ortaklarından oluşan proje, dünya kültürünü tanımak, ülke kültürümüzü öğrencilerimize hatırlatmak ve tekrar benimsetmek açısından önemli rol oynadı. Kültürel mirasımız, geleneklerimiz, yemek ve kıyafet kültürümüz Türkiye; Polonya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ülkelerine tanıtıldı. Bu ülke öğretmenleri ve öğrencileriyle güzel dostluklar kurarak verimli bir ekip çalışması yapıldı. Aynı zamanda ülkeler kendi kültürlerini de bizlere tanıtarak öğrencilerimizin yabancı dili ana dilde konuşan insanlarla iletişim kurmasına ve İngilizceyi pratikte kullanmasına olanak sağladı. Projemiz ilk defa farklı kültürlerle iletişime geçen öğrencilerimiz için farklı bir deneyim ve heyecan oluşturdu. Proje ortak ürünü olarak oluşturulan akrostiş şiir tüm ortaklar ve öğrenciler tarafından seslendirilerek video oluşturuldu. Projeyi yöneten Okul Müdür Yardımcısı /İngilizce öğretmeni Arzu Yavuz heyecanlı bekleyişin ardından projeyi : ‘’BATEM’li olmak ayrıcalıktır. Ben bu projeyi okulumun bana sağlamış olduğu imkânlar ve destek sayesinde elde ettim. Ulusal kalite etiketimizin ardından Avrupa kalite etiketi için de başvuruda bulunacağız. Proje süresince birlikte yol aldığımız değerli öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerime yürekten teşekkür ediyorum.’’ sözleriyle ifade etti. Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu da “Okulumuzun ilk eTwinning etiketi olması adına çok önemli bir başarı. Gayretlerinden dolayı okul müdür yardımcımız Arzu Yavuz’u ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. E-Twinning çalışmalarımız artarak devam edecektir.” diyerek memnuniyetini ifade etti. Haber: Erol Küçük
Şubat-Haziran ayları arasında Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen eTwinning projesi Let’s Exchange Our Cultures kalite etiketine layık görüldü.

Polonya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye ortaklarından oluşan proje, dünya kültürünü tanımak, ülke kültürümüzü öğrencilerimize hatırlatmak ve tekrar benimsetmek açısından önemli rol oynadı. Kültürel mirasımız, geleneklerimiz, yemek ve kıyafet kültürümüz Türkiye; Polonya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ülkelerine tanıtıldı. Bu ülke öğretmenleri ve öğrencileriyle güzel dostluklar kurarak verimli bir ekip çalışması yapıldı. Aynı zamanda ülkeler kendi kültürlerini de bizlere tanıtarak öğrencilerimizin yabancı dili ana dilde konuşan insanlarla iletişim kurmasına ve İngilizceyi pratikte kullanmasına olanak sağladı. Projemiz ilk defa farklı kültürlerle iletişime geçen öğrencilerimiz için farklı bir deneyim ve heyecan oluşturdu. Proje ortak ürünü olarak oluşturulan akrostiş şiir tüm ortaklar ve öğrenciler tarafından seslendirilerek video oluşturuldu. Projeyi yöneten Okul Müdür Yardımcısı /İngilizce öğretmeni Arzu Yavuz heyecanlı bekleyişin ardından projeyi : ‘’BATEM’li olmak ayrıcalıktır. Ben bu projeyi okulumun bana sağlamış olduğu imkânlar ve destek sayesinde elde ettim. Ulusal kalite etiketimizin ardından Avrupa kalite etiketi için de başvuruda bulunacağız. Proje süresince birlikte yol aldığımız değerli öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerime yürekten teşekkür ediyorum.’’ sözleriyle ifade etti.
Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu da “Okulumuzun ilk eTwinning etiketi olması adına çok önemli bir başarı. Gayretlerinden dolayı okul müdür yardımcımız Arzu Yavuz’u ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. E-Twinning çalışmalarımız artarak devam edecektir.” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.