Bulancak Meydanında Kan Bağışı ve Fidan Dağıtımı Etkinliği

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 12.06.2024 - 13:45, Güncelleme: 12.06.2024 - 13:45 4034 kez okundu.
 

Bulancak Meydanında Kan Bağışı ve Fidan Dağıtımı Etkinliği

Türk Kızılay’ı Giresun Şubesi, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda gönüllüleri kan bağışına davet ediyor. Bugün gerçekleştirilecek etkinlikte...
1 ünite kan bağışında bulunan her vatandaşımıza 10 adet meyve fidanı hediye edilecek. Türk Kızılay’ı Giresun Şube Başkanı Hakan Korkmaz, etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu. Korkmaz, “12 Haziran Çarşamba (bugün) Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda gönüllü kan bağışçılarını bekliyoruz. Kan bağışı yaparak hayat kurtaran vatandaşlarımıza 10 adet meyve fidanı hediye edeceğiz. Bugün Bulancak’ta toplamda 7 bin fidan dağıtacağız. Tüm gönüllülerimize şimdiden teşekkür ederiz.” dedi. Bu anlamlı etkinlik, hem kan bağışının önemine dikkat çekmek hem de çevreye katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor. Giresun ve çevresinde yaşayan tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya ve fidanlarını almaya davet ediyoruz. Unutmayın, sizin bir ünite kan bağışınız, birden fazla hayat kurtarabilir ve doğaya kazandıracağınız fidanlar gelecek nesillere nefes olacaktır.  
Türk Kızılay’ı Giresun Şubesi, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda gönüllüleri kan bağışına davet ediyor. Bugün gerçekleştirilecek etkinlikte...

1 ünite kan bağışında bulunan her vatandaşımıza 10 adet meyve fidanı hediye edilecek. Türk Kızılay’ı Giresun Şube Başkanı Hakan Korkmaz, etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu.

Korkmaz, “12 Haziran Çarşamba (bugün) Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda gönüllü kan bağışçılarını bekliyoruz. Kan bağışı yaparak hayat kurtaran vatandaşlarımıza 10 adet meyve fidanı hediye edeceğiz. Bugün Bulancak’ta toplamda 7 bin fidan dağıtacağız. Tüm gönüllülerimize şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.

Bu anlamlı etkinlik, hem kan bağışının önemine dikkat çekmek hem de çevreye katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor. Giresun ve çevresinde yaşayan tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya ve fidanlarını almaya davet ediyoruz. Unutmayın, sizin bir ünite kan bağışınız, birden fazla hayat kurtarabilir ve doğaya kazandıracağınız fidanlar gelecek nesillere nefes olacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.