Bulancak'ın En Yeni Mahallesi’nin Muhtarı Elektrik Sorununu Çözdü!

GÜNDEM 20.05.2024 - 15:14, Güncelleme: 20.05.2024 - 15:40 3881+ kez okundu.
 

Bulancak'ın En Yeni Mahallesi’nin Muhtarı Elektrik Sorununu Çözdü!

Bulancak'ta yeni mahalle olan Pazarsuyu Mahallesi sakinleri, elektrik direkleri ve kabloları ile ilgili yaşadıkları sorunları çözmek için muhtara başvurdu.
Muhtar Keleş, mahalle sakinlerinin taleplerine kulak vererek sorunun çözümü için hızlı bir şekilde harekete geçti. Mahallenin elektrik direkleri ve hatlarının yenilenmesi için ekipleri mobilize eden Muhtar Keleş, çalışmaların yakından takipçisi oldu. Yapılan çalışmalarla mahalle sakinlerinin elektrik sorununa çözüm bulundu. Muhtar Keleş, yaptığı açıklamada, "Mahallemiz yeni kuruldu ve elektrik direkleri ve kabloları oldukça eskiydi. Bu durum, mahalle sakinlerinin can ve mal güvenliğini tehdit ediyordu. Bu nedenle, mahalle sakinlerinin taleplerine kulak vererek sorunun çözümü için hızlı bir şekilde harekete geçtik. Çoruh Elektrik Bulancak İlçe Yöneticisi Olgun Eker’in yönlendirmesi ile İlçe Şefi Asım Dündar’la birlikte çalışmalarımızı tamamladık ve mahallemizin elektrik sorununu çözdük. Emeği geçen tüm Çoruh elektrik ekibine mahalle halkım adına teşekkür ederim" dedi. Muhtar Keleş, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman çalışmaya devam edeceklerini ve mahalleye hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını da ifade etti.
Bulancak'ta yeni mahalle olan Pazarsuyu Mahallesi sakinleri, elektrik direkleri ve kabloları ile ilgili yaşadıkları sorunları çözmek için muhtara başvurdu.

Muhtar Keleş, mahalle sakinlerinin taleplerine kulak vererek sorunun çözümü için hızlı bir şekilde harekete geçti.

Mahallenin elektrik direkleri ve hatlarının yenilenmesi için ekipleri mobilize eden Muhtar Keleş, çalışmaların yakından takipçisi oldu. Yapılan çalışmalarla mahalle sakinlerinin elektrik sorununa çözüm bulundu.

Muhtar Keleş, yaptığı açıklamada, "Mahallemiz yeni kuruldu ve elektrik direkleri ve kabloları oldukça eskiydi. Bu durum, mahalle sakinlerinin can ve mal güvenliğini tehdit ediyordu. Bu nedenle, mahalle sakinlerinin taleplerine kulak vererek sorunun çözümü için hızlı bir şekilde harekete geçtik. Çoruh Elektrik Bulancak İlçe Yöneticisi Olgun Eker’in yönlendirmesi ile İlçe Şefi Asım Dündar’la birlikte çalışmalarımızı tamamladık ve mahallemizin elektrik sorununu çözdük. Emeği geçen tüm Çoruh elektrik ekibine mahalle halkım adına teşekkür ederim" dedi.

Muhtar Keleş, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman çalışmaya devam edeceklerini ve mahalleye hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını da ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.