Bulancaklı güreşçiler Ordu’da madalya yağmuruna tutuldu!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 20.06.2024 - 14:45, Güncelleme: 20.06.2024 - 14:56 4753 kez okundu.
 

Bulancaklı güreşçiler Ordu’da madalya yağmuruna tutuldu!

Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü güreş takımı sporcuları, Ordu Korgan Karakucak Güreşleri'nde büyük bir başarı yakaladı.
Geleneksel güreşler faaliyetinde yer alan bu turnuvada Bulancaklı güreşçiler 1 kategoride birincilik, 4 kategoride ikincilik ve 6 kategoride üçüncülük elde ederek Bulancak'ın adını gururla taşıdılar. 55 kilogramda Emin Batu Akkaya birincilik kürsüsüne çıkarken, 75 kilogramda Batuhan Başoğlu, 90 kilogramda Abdul Batın Seyhan, 85 kilogramda Berat Topçu ve 70 kilogramda Mustafa Akın ikincilik kürsüsüne, 50 kilogramda Arda Usta, 60 kilogramda Onur Yöndem, 65 kilogramda Emirhan Öztürk, 65 kilogramda Hacı Mert Durmuş, 75 kilogramda Ege Baran Çaylakoglu ve 90 kilogramda Mert Can Ocak üçüncülük kürsüsüne çıktılar. BULANCAK GÜREŞTE ZİRVEYE YÜKSELİYOR Bulancaklı güreşçilerin ne kadar yetenekli ve çalışkan olduklarının bir göstergesi olarak karşımıza çıkan bu başarı ile elde edilen bu madalyalar, Bulancak'ın güreşteki başarısını bir kez daha kanıtlayarak, Bulancak'ın güreş alanında yükselişine katkıda bulunacağa benziyor. Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Bulancaklı güreşçilere bu başarıdan dolayı teşekkür etti.
Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü güreş takımı sporcuları, Ordu Korgan Karakucak Güreşleri'nde büyük bir başarı yakaladı.

Geleneksel güreşler faaliyetinde yer alan bu turnuvada Bulancaklı güreşçiler 1 kategoride birincilik, 4 kategoride ikincilik ve 6 kategoride üçüncülük elde ederek Bulancak'ın adını gururla taşıdılar.

55 kilogramda Emin Batu Akkaya birincilik kürsüsüne çıkarken, 75 kilogramda Batuhan Başoğlu, 90 kilogramda Abdul Batın Seyhan, 85 kilogramda Berat Topçu ve 70 kilogramda Mustafa Akın ikincilik kürsüsüne, 50 kilogramda Arda Usta, 60 kilogramda Onur Yöndem, 65 kilogramda Emirhan Öztürk, 65 kilogramda Hacı Mert Durmuş, 75 kilogramda Ege Baran Çaylakoglu ve 90 kilogramda Mert Can Ocak üçüncülük kürsüsüne çıktılar.

BULANCAK GÜREŞTE ZİRVEYE YÜKSELİYOR

Bulancaklı güreşçilerin ne kadar yetenekli ve çalışkan olduklarının bir göstergesi olarak karşımıza çıkan bu başarı ile elde edilen bu madalyalar, Bulancak'ın güreşteki başarısını bir kez daha kanıtlayarak, Bulancak'ın güreş alanında yükselişine katkıda bulunacağa benziyor.

Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Bulancaklı güreşçilere bu başarıdan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.