Bulancakspor - Kopuzlar Vakfı Veliköyspor Canlı Yayın: Şifresiz İzle

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 16.10.2024 - 14:35, Güncelleme: 16.10.2024 - 21:45 1638 kez okundu.
 

Bulancakspor - Kopuzlar Vakfı Veliköyspor Canlı Yayın: Şifresiz İzle

1926 Bulancakspor - Kopuzlar Vakfı Veliköyspor maçı, Yıldız Haber'in Youtube ve Facebook hesaplarından şifresiz canlı yayınlanacak. Heyecan dolu mücadele!
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 3. Hafta maçında 1926 Bulancakspor, 20 Ekim 2024 Pazar günü Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’da başlayacak ve Yıldız Haber şifresiz yayın olarak naklen yayınlanacak. Yıldız Haber Youtube ve Facebook hesaplarından yaptığı canlı maç yayınları ile futbolseverlere Bölgesel Amatör Lig’de takımlarının maçlarını izleme imkanı sunuyor. Bu hafta sonu Rize’de oynanacak karşılaşmayı her iki takımın taraftarlarıda canlı olarak anbean takip edebilecek. Yıldız Haber ilk iki haftada yaptığı maç yayınlarıyla izleyiciden tam not alırken, gurbetçi taraftarlardan büyük destek aldı. Sosyal medyada yapılan yayınlara Uzakdoğu Ülkeleri de dahil olmak üzere yurt dışından birçok gurbetçi katıldı.    
1926 Bulancakspor - Kopuzlar Vakfı Veliköyspor maçı, Yıldız Haber'in Youtube ve Facebook hesaplarından şifresiz canlı yayınlanacak. Heyecan dolu mücadele!

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 3. Hafta maçında 1926 Bulancakspor, 20 Ekim 2024 Pazar günü Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile karşılaşacak.

Mücadele saat 13.00’da başlayacak ve Yıldız Haber şifresiz yayın olarak naklen yayınlanacak.

Yıldız Haber Youtube ve Facebook hesaplarından yaptığı canlı maç yayınları ile futbolseverlere Bölgesel Amatör Lig’de takımlarının maçlarını izleme imkanı sunuyor.

Bu hafta sonu Rize’de oynanacak karşılaşmayı her iki takımın taraftarlarıda canlı olarak anbean takip edebilecek.

Yıldız Haber ilk iki haftada yaptığı maç yayınlarıyla izleyiciden tam not alırken, gurbetçi taraftarlardan büyük destek aldı.

Sosyal medyada yapılan yayınlara Uzakdoğu Ülkeleri de dahil olmak üzere yurt dışından birçok gurbetçi katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.