Bulancak'ta Balık Fiyatları! Palamut Uygun, Hamsi Sezonu Bekliyor

EKONOMİ (YH) - Yıldız Haber | 16.10.2024 - 13:10, Güncelleme: 16.10.2024 - 13:10 2117 kez okundu.
 

Bulancak'ta Balık Fiyatları! Palamut Uygun, Hamsi Sezonu Bekliyor

Bulancak'ta 16 Ekim 2024 Çarşamba (bugün) balık fiyatları tezgahlarda tüketicilerle buluştu. Fiyatlar çoğu gıda ürünlerinin altına seyir etmeye devam etti.
Balıkçılar ve vatandaşlar palamut bolluğuyla memnun kalırken... Fiyatlar da dikkat çekici. Palamut balığı tezgahlarda 100 ila 120 lira arasında alıcı bulurken, istavrit ise 100 lira olarak satılıyor. Ancak hamsi sezonunun tam başlamamış olması nedeniyle fiyatlar yüksek seyrediyor; hamsi tezgahlarda yaklaşık 200 lira civarında yer alıyor. Balık sezonunun ilerleyen günlerinde fiyatların daha da dengelenmesi bekleniyor. Özellikle hamsi sezonunun başlamasıyla birlikte fiyatların düşmesi ve vatandaşların hamsiye daha uygun fiyatlarla ulaşması umut ediliyor.  
Bulancak'ta 16 Ekim 2024 Çarşamba (bugün) balık fiyatları tezgahlarda tüketicilerle buluştu. Fiyatlar çoğu gıda ürünlerinin altına seyir etmeye devam etti.

Balıkçılar ve vatandaşlar palamut bolluğuyla memnun kalırken... Fiyatlar da dikkat çekici. Palamut balığı tezgahlarda 100 ila 120 lira arasında alıcı bulurken, istavrit ise 100 lira olarak satılıyor. Ancak hamsi sezonunun tam başlamamış olması nedeniyle fiyatlar yüksek seyrediyor; hamsi tezgahlarda yaklaşık 200 lira civarında yer alıyor.

Balık sezonunun ilerleyen günlerinde fiyatların daha da dengelenmesi bekleniyor. Özellikle hamsi sezonunun başlamasıyla birlikte fiyatların düşmesi ve vatandaşların hamsiye daha uygun fiyatlarla ulaşması umut ediliyor.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.