Cabir Kızıltaş vefat etti

VEFAT 07.01.2024 - 00:02, Güncelleme: 09.01.2024 - 10:37 11075+ kez okundu.
 

Cabir Kızıltaş vefat etti

Almanya'da ikamet eden Cindi Köyünden hemşehrimiz Cabir Kızıltaş vefat etti.
Selime Kızıltaş'ın eşi, Aliye Kızıltaş, Mavi Türkmen, Nizamettin Kızıltaş, Hayrettin Kızıltaş ve Savaş Kızıltaş'ın babaları, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Denge Proklinik sahiplerinden Bulancaklı hemşehrimiz Önder Kızıltaş'ın amcası Cabir Kızıltaş'ın cenazesi memleketi Bulancak'a getirilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  Cenazesi 9 Ocak Salı günü (bugün) öğle namazına müteakip Sarayburnu Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Cindi Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
Almanya'da ikamet eden Cindi Köyünden hemşehrimiz Cabir Kızıltaş vefat etti.

Selime Kızıltaş'ın eşi, Aliye Kızıltaş, Mavi Türkmen, Nizamettin Kızıltaş, Hayrettin Kızıltaş ve Savaş Kızıltaş'ın babaları, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Denge Proklinik sahiplerinden Bulancaklı hemşehrimiz Önder Kızıltaş'ın amcası Cabir Kızıltaş'ın cenazesi memleketi Bulancak'a getirilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 Cenazesi 9 Ocak Salı günü (bugün) öğle namazına müteakip Sarayburnu Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Cindi Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.