ÇAĞMATYA, okulları kaynaştırıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2012 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3732+ kez okundu.
 

ÇAĞMATYA, okulları kaynaştırıyor

Giresun Çağrı Koleji İlköğretim Okulu,...
...11. Çağrı Matematik Yarışması'nın (ÇAĞMATYA) ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Giresun Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Çağrı Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Diker, “Çağrı Matematik Yarışması’na her geçen yıl daha fazla okul ve öğrencisi katılıyor. Geleneksel hale getirdiğimiz yarışmaya, Giresun genelinden geçen yıl 62 ilköğretim okulu, 520 öğrencisiyle katılırken, bu yıl 69 ilköğretim Okulu ve 620 öğrencisi katıldı. Bu organizasyona her geçen yıl daha fazla öğrencinin katılması bizleri mutlu ediyor” dedi. Giresun Vali Yardımcısı Dr. Polat Kara ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ise,  11 yıldır yapılan ÇAĞMATYA’nın, okulların kaynaşmasına ve öğrencilerin matematiği sevmesine vesile olunduğuna vurgu yaptılar. Bu güzel organizasyondan dolayı Çağrı İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerini tebrik ettiklerini belirttiler. Yarışmalarda; 5. Sınıflarda, 1. Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Miraç TEPEKIRAN, 2. Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Elif İrem ÖZTÜRK, 3. Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Aleyna AKDENİZ olurken, 6.sınıflarda, 1. Doğankent İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Akif FANDAKLI, 2. Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Adnan Fatih AKSOY, 3. Bulancak Züfer Mustafa Eriş İlköğretim Okulu öğrencisi Ertuğrul BARIŞ, 7. sınıflarda, 1. Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Ramazan Berk TEMEL, 2. Çanakçı İlköğretim Okulu öğrencisi Nihal SAVAŞ, 3. Bulancak Sabiha Raşit İlköğretim Okulu öğrencisi Salihcan ÖZCAN ve 8. sınıflarda ise 1. Merkez Mithatpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Kenan TİRYAKİ, 2. Görele Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencisi Eda Nahide ÇELİK, 3. Merkez Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammed Orhan SOYUGÜZEL oldu.
Giresun Çağrı Koleji İlköğretim Okulu,...

...11. Çağrı Matematik Yarışması'nın (ÇAĞMATYA) ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Giresun Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Çağrı Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Diker, “Çağrı Matematik Yarışması’na her geçen yıl daha fazla okul ve öğrencisi katılıyor. Geleneksel hale getirdiğimiz yarışmaya, Giresun genelinden geçen yıl 62 ilköğretim okulu, 520 öğrencisiyle katılırken, bu yıl 69 ilköğretim Okulu ve 620 öğrencisi katıldı. Bu organizasyona her geçen yıl daha fazla öğrencinin katılması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Giresun Vali Yardımcısı Dr. Polat Kara ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ise,  11 yıldır yapılan ÇAĞMATYA’nın, okulların kaynaşmasına ve öğrencilerin matematiği sevmesine vesile olunduğuna vurgu yaptılar. Bu güzel organizasyondan dolayı Çağrı İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerini tebrik ettiklerini belirttiler.

Yarışmalarda; 5. Sınıflarda, 1. Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Miraç TEPEKIRAN, 2. Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Elif İrem ÖZTÜRK, 3. Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Aleyna AKDENİZ olurken, 6.sınıflarda, 1. Doğankent İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Akif FANDAKLI, 2. Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Adnan Fatih AKSOY, 3. Bulancak Züfer Mustafa Eriş İlköğretim Okulu öğrencisi Ertuğrul BARIŞ, 7. sınıflarda, 1. Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Ramazan Berk TEMEL, 2. Çanakçı İlköğretim Okulu öğrencisi Nihal SAVAŞ, 3. Bulancak Sabiha Raşit İlköğretim Okulu öğrencisi Salihcan ÖZCAN ve 8. sınıflarda ise 1. Merkez Mithatpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Kenan TİRYAKİ, 2. Görele Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencisi Eda Nahide ÇELİK, 3. Merkez Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammed Orhan SOYUGÜZEL oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.