Canikli ve Tatlı 'Türk' değil mi?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2015 - 22:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3163+ kez okundu.
 

Canikli ve Tatlı 'Türk' değil mi?

MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum,...
...Bulancak ziyaretinde yaptığı basın toplantısında AK Parti adaylarına gönderme yaptı. Giresun gündemini yakından takip ettiklerini belirten Erzurum, "Giresun'da 3 sokak ismi bilmeyen, evi dahi olmayan, Giresun'a geldiği zaman otellerde kalan kişilerin bu şehre gelecek vaat etmesine bir anlam veremiyoruz" dedi. 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilen Turhan Alçelik'in listeden çıkmasının ve Adem Tatlı'nın 4. sıraya yerleştirilmesine anlam veremediklerini belirten Erzurum, "Sayın Alçelik, Giresun'a ne kötülük yaptı da şimdi yok. Bulancak ve Piraziz'in adayı olan sayın Tatlı neden seçilemeyeceği 4. sıraya koyularak diskalifiye edildi. Bu insanların suçu neydi. Seçmen bu adaylara oy verirken yanlış mı yaptı. Geçen aday tanıtımında bir pankart açtılar. Diyor ki; 'Sayın Cumhurbaşkanımız istiyor 550 asıl Türk, Giresun gönderiyor 2 Öztürk' Bu ne anlama geliyor. Sayın Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'ü kast ediyorlar. Sayın Nurettin Canikli ve sayın Adem Tatlı 'Türk' değil mi?" diye konuştu.
MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum,...

...Bulancak ziyaretinde yaptığı basın toplantısında AK Parti adaylarına gönderme yaptı. Giresun gündemini yakından takip ettiklerini belirten Erzurum, "Giresun'da 3 sokak ismi bilmeyen, evi dahi olmayan, Giresun'a geldiği zaman otellerde kalan kişilerin bu şehre gelecek vaat etmesine bir anlam veremiyoruz" dedi.

7 Haziran seçimlerinde aday gösterilen Turhan Alçelik'in listeden çıkmasının ve Adem Tatlı'nın 4. sıraya yerleştirilmesine anlam veremediklerini belirten Erzurum, "Sayın Alçelik, Giresun'a ne kötülük yaptı da şimdi yok. Bulancak ve Piraziz'in adayı olan sayın Tatlı neden seçilemeyeceği 4. sıraya koyularak diskalifiye edildi. Bu insanların suçu neydi. Seçmen bu adaylara oy verirken yanlış mı yaptı. Geçen aday tanıtımında bir pankart açtılar. Diyor ki; 'Sayın Cumhurbaşkanımız istiyor 550 asıl Türk, Giresun gönderiyor 2 Öztürk' Bu ne anlama geliyor. Sayın Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'ü kast ediyorlar. Sayın Nurettin Canikli ve sayın Adem Tatlı 'Türk' değil mi?" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.