Çatıya çıkan kadın ekipleri alarma geçirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2023 - 20:00, Güncelleme: 05.09.2023 - 19:33 5349+ kez okundu.
 

Çatıya çıkan kadın ekipleri alarma geçirdi

Çatıya çıkan kadın ekipleri alarma geçirdi
Samsun’da binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden kadın, ekipleri alarma geçirdi.Olay, İlkadım ilçesi Saadet Caddesi üzerinde bulunan üç katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Kırklı yaşlarda olduğu öğrenilen bir kadın çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Psikolojik bunalımda olduğu öğrenilen kadın, 45 dakika süren çaba sonucunda ikna edildi.Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Çatıya çıkan kadın ekipleri alarma geçirdi
Samsun’da binanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden kadın, ekipleri alarma geçirdi.
Olay, İlkadım ilçesi Saadet Caddesi üzerinde bulunan üç katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Kırklı yaşlarda olduğu öğrenilen bir kadın çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Psikolojik bunalımda olduğu öğrenilen kadın, 45 dakika süren çaba sonucunda ikna edildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.