Cumhuriyet İlkokulu’nda ‘Yaptığıma değer’ projesi tamamlandı

EĞİTİM 10.05.2022 - 15:16, Güncelleme: 10.05.2022 - 15:16 5462+ kez okundu.
 

Cumhuriyet İlkokulu’nda ‘Yaptığıma değer’ projesi tamamlandı

Bulancak Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Zeyneb Yıldız ile birlikte 10 öğretmen ülkemizin farklı şehir ve farklı okullarında İspanya ve Litvanya’dan bir öğretmen olmak üzere 12 ortaklı e Twinning proje çalışmaları sona erdi.
Proje final ürünü olarak 12 öğretmenin katılımı ile e book ve e sergi açıldı. Şubat ayında başlayan proje Mayıs ayı başında bitti. 23 Nisan’da proje ortaklarının tüm öğrencilerinin katılımı ile zoom üzerinden canlı müzik eşliğinde eğlence düzenlendi. Son etkinlik olarak tüm öğrencilerin katılımı ile ortak şiir ortak resim ortak şarkı ortak oyun üretildi. Sorumluluk etkinliğini başarı ile bitiren öğrencilere sertifika verildi. Öğrencilere yardımlaşma ile video izletildi, oyunlar oynatıldı. Proje kapsamında web2 araçları kullanıldı. 23 Nisan’da öğrenciler evlerini süsledi. Kırmızı giyindiler. Zoom toplantısında canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Öğrenciler cesaretle ilgili karikatür hazırladı. Bitmoloji programı ile öğrenciler kendi emojilerini hazırladı. Cesaretle ilgili akrostiş yazıldı. Word art programı ile sevgi cümleleri yapıldı. Sevgi kavanozu etkinliği ile öğrenciler öğretmenlere sevgi cümleleri yazıp  hediye etti. Yaşlılara saygı etkinliği ve yaşlılar için hediye hazırlandı ve hazırlanan hediyeler yaşlılara verildi.   Haber: Erol Küçük
Bulancak Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Zeyneb Yıldız ile birlikte 10 öğretmen ülkemizin farklı şehir ve farklı okullarında İspanya ve Litvanya’dan bir öğretmen olmak üzere 12 ortaklı e Twinning proje çalışmaları sona erdi.

Proje final ürünü olarak 12 öğretmenin katılımı ile e book ve e sergi açıldı. Şubat ayında başlayan proje Mayıs ayı başında bitti. 23 Nisan’da proje ortaklarının tüm öğrencilerinin katılımı ile zoom üzerinden canlı müzik eşliğinde eğlence düzenlendi. Son etkinlik olarak tüm öğrencilerin katılımı ile ortak şiir ortak resim ortak şarkı ortak oyun üretildi. Sorumluluk etkinliğini başarı ile bitiren öğrencilere sertifika verildi. Öğrencilere yardımlaşma ile video izletildi, oyunlar oynatıldı. Proje kapsamında web2 araçları kullanıldı. 23 Nisan’da öğrenciler evlerini süsledi. Kırmızı giyindiler. Zoom toplantısında canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Öğrenciler cesaretle ilgili karikatür hazırladı. Bitmoloji programı ile öğrenciler kendi emojilerini hazırladı. Cesaretle ilgili akrostiş yazıldı. Word art programı ile sevgi cümleleri yapıldı. Sevgi kavanozu etkinliği ile öğrenciler öğretmenlere sevgi cümleleri yazıp  hediye etti. Yaşlılara saygı etkinliği ve yaşlılar için hediye hazırlandı ve hazırlanan hediyeler yaşlılara verildi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.