Cürgül, bilek güreşi il hakemliği yapıyor

SPOR 13.03.2023 - 17:13, Güncelleme: 13.03.2023 - 17:13 3554+ kez okundu.
 

Cürgül, bilek güreşi il hakemliği yapıyor

Bulancak Meydan Büfe sahibi Uğur Cürgül’ün kızı Nezaket Esen Cürgül Giresun’da Bilek Güreşi il hakemliği yapıyor.
Pamukkale Üniversitesi Çağdaş Türk Lehçesi ve Edebiyatları 2019 mezun, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Aşçılık 2020 yılı mezunu, Çağdaş Türk Lehçeleri Tezli Yüksek Lisans öğrencisi, Ordu Türk Dili Ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencisi olup şu an Bulancak Halk Eğitim Merkezi yabancılar için Türkçe usta öğreticiler olarak çalışıyor. On parmağında 10 marifeti olan Cürgül:’’Hafta sonları ve mesai saatlerim dışında Giresun İl Gençlik Spor merkezinde il hakemliği görevimi sürdürüyorum. En son 2022-2023 Eğitim-öğretim yılı okul sporları Bilek güreşi branşı Giresun mahalli müsabalarında (ortaokulular-Liseler arası) Giresun 19 Eylül Kapalı Spor salonunda görev aldım’’ dedi.
Bulancak Meydan Büfe sahibi Uğur Cürgül’ün kızı Nezaket Esen Cürgül Giresun’da Bilek Güreşi il hakemliği yapıyor.

Pamukkale Üniversitesi Çağdaş Türk Lehçesi ve Edebiyatları 2019 mezun, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Aşçılık 2020 yılı mezunu, Çağdaş Türk Lehçeleri Tezli Yüksek Lisans öğrencisi, Ordu Türk Dili Ve Edebiyatı Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencisi olup şu an Bulancak Halk Eğitim Merkezi yabancılar için Türkçe usta öğreticiler olarak çalışıyor.

On parmağında 10 marifeti olan Cürgül:’’Hafta sonları ve mesai saatlerim dışında Giresun İl Gençlik Spor merkezinde il hakemliği görevimi sürdürüyorum. En son 2022-2023 Eğitim-öğretim yılı okul sporları Bilek güreşi branşı Giresun mahalli müsabalarında (ortaokulular-Liseler arası) Giresun 19 Eylül Kapalı Spor salonunda görev aldım’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.