Delege seçimleri yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2014 - 22:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2399+ kez okundu.
 

Delege seçimleri yapıldı

Bulancak Ak Parti ilçe teşkilatı Merkez Mahalle ve Köy delege seçimlerini tamamladı.
Bulancak Merkez olmak üzere 3 ayrı noktada yapılan delege seçimlerine katılımın yoğun olduğu görüldü.  Bulancak Ak Parti, Kovanlık, Bulancak Sanayi Ak Parti üyelerinin seçimlerine Ak Parti  Erzurum Milletvekili Giresun İl Koordinatörü Saadettin Aydın, Giresun Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve ayn zamanda Bulancak koordinatörü Nihat Emiroglu da katıldı. 2 Belde 61 Köy 15 Merkez Mahalle  üyelerinin katıldığı delege seçimleri yoğun bir katılımla tamamlandı. Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, 3 ayrı noktada yapılan delege seçimlerini büyük bir titizlikle takip ederek çalışmaları  yerlerinde inceledi. Yapılan delege seçimlerinde İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Parti Merkezi'ne gelen sandıkların önünde objektiflerimize böyle yansıdılar.                                       Haber-Foto: Mehmet Yaşar      
Bulancak Ak Parti ilçe teşkilatı Merkez Mahalle ve Köy delege seçimlerini tamamladı.
Bulancak Merkez olmak üzere 3 ayrı noktada yapılan delege seçimlerine katılımın yoğun olduğu görüldü.  Bulancak Ak Parti, Kovanlık, Bulancak Sanayi Ak Parti üyelerinin seçimlerine Ak Parti  Erzurum Milletvekili Giresun İl Koordinatörü Saadettin Aydın, Giresun Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve ayn zamanda Bulancak koordinatörü Nihat Emiroglu da katıldı. 2 Belde 61 Köy 15 Merkez Mahalle  üyelerinin katıldığı delege seçimleri yoğun bir katılımla tamamlandı. Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, 3 ayrı noktada yapılan delege seçimlerini büyük bir titizlikle takip ederek çalışmaları  yerlerinde inceledi. Yapılan delege seçimlerinde İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Parti Merkezi'ne gelen sandıkların önünde objektiflerimize böyle yansıdılar.    
                                
 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.