Deplasmandan 3 puan alacağız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2015 - 21:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2550+ kez okundu.
 

Deplasmandan 3 puan alacağız

Giresunspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “İlk yarının son maçını oynayacağız. Profesonellik anlamında oyuncularımız güzel bir duruş sergiliyorlar. Maç trafiğimiz çok yoğun. 2-3 günde bir maç oynuyoruz. Ama oyuncularım bu sürece çok güzel reaksiyon gösteriyorlar. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Antep büyük şehir maçında da iyi sonucu devam ettirmek istiyoruz” dedi. Sözeri, ‘Abdulaziz Solmaz’da yırtık var’ diyerek, “Muhtemelen de maçta oynamayacak gibi. Tedavisi devam ediyor. Diğer oynayan oyuncularımız da görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır. Öte yandan futbolcular arasında artık büyük farklılıklar kalmadı. Mental farklılarları var. Süper lig takımları ile 3. lig takımları arasında artık mücadele bakımından büyük farklılıklar yok. Bölgesel Amatör Lig takımları süper lig ekiplerini yenebiliyor. İşte Cizrespor'un TorkuKonyaspor'u net 2-0 skorla yenmesi gibi. Konya ve Gençlerbirliği karşısında ortaya koyduğumuz mücadeleler oyuncularımızın mental olarak hazır olduklarını gördük. Çok güzel bir mücadele sergiledik. Ama en sevindirici yanımız hiç pozisyon vermeden maçı tamamladık. Gençlerbirliği neredeyse as kadrosuyla sahaya çıktı. Deplasmandan bir puan sevindirici. Yolumuza devam ediyoruz. Buradan 2. sırada çıkmak istiyoruz” diye konuştu.  
Giresunspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “İlk yarının son maçını oynayacağız. Profesonellik anlamında oyuncularımız güzel bir duruş sergiliyorlar. Maç trafiğimiz çok yoğun. 2-3 günde bir maç oynuyoruz. Ama oyuncularım bu sürece çok güzel reaksiyon gösteriyorlar. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Antep büyük şehir maçında da iyi sonucu devam ettirmek istiyoruz” dedi.
Sözeri, ‘Abdulaziz Solmaz’da yırtık var’ diyerek, “Muhtemelen de maçta oynamayacak gibi. Tedavisi devam ediyor. Diğer oynayan oyuncularımız da görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır. Öte yandan futbolcular arasında artık büyük farklılıklar kalmadı. Mental farklılarları var. Süper lig takımları ile 3. lig takımları arasında artık mücadele bakımından büyük farklılıklar yok. Bölgesel Amatör Lig takımları süper lig ekiplerini yenebiliyor. İşte Cizrespor'un TorkuKonyaspor'u net 2-0 skorla yenmesi gibi. Konya ve Gençlerbirliği karşısında ortaya koyduğumuz mücadeleler oyuncularımızın mental olarak hazır olduklarını gördük. Çok güzel bir mücadele sergiledik. Ama en sevindirici yanımız hiç pozisyon vermeden maçı tamamladık. Gençlerbirliği neredeyse as kadrosuyla sahaya çıktı. Deplasmandan bir puan sevindirici. Yolumuza devam ediyoruz. Buradan 2. sırada çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.