Dünya şampiyonu Deva Dübüş, hava alanında çiçeklerle karşılandı

GÜNDEM 30.08.2023 - 15:50, Güncelleme: 30.08.2023 - 16:50 8164+ kez okundu.
 

Dünya şampiyonu Deva Dübüş, hava alanında çiçeklerle karşılandı

Bulancaklı Bilek Güreşi Dünya Şampiyonu Deva Dübüş, bugün Ordu-Giresun Havalimanında ailesi, öğretmenleri ve yakınları tarafından karşılandı.
Kazakistan’da bu hafta içinde yapılan Yıldız Kızlar Dünya Bilek Güreşi Birinciliği’nde bir şampiyonluk ve ikincilik ile yurda dönen Dünya Şampiyonu Deva Dübüş, saat 14.00 civarında İstanbul’dan gelen uçaktan indi. İkiz kardeşi Demir Dübüş ile Ordu Giresun Hava limanında babası Mustafa Dübüş annesi Gülcan Dübüş, ablası Didem Dübüş tarafından çiçekle karşılandı. Altın ve gümüş madalyası ile sevenlerinin kucakladığı 15 yaşındaki Dübüş, bir süre önce de Avrupa Şampiyonu olarak tarihe geçmişti. Kısa bir süre önce beden eğitimi öğretmenlerinin teşviki ile bilek güreşi sporuna başlayan Deva Dübüş hızla kendi kilosunda önce Türkiye, Avrupa ve son olarak ta Dünya şampiyonu olmayı başardı. Pazar günü yapılan Yıldız Kızlar kategorisinde Sol kolda Dünya ikinciliği kazanan Deva, Pazartesi günü yapılan yarışmada da Yıldız Kızlar kategorisinde Sağ Kolda Dünya Birincisi olarak tarihin altın sayfalarında yer aldı. Bulancak’ın spor tarihinde ki ilk Dünya şampiyonu unvanına sahip olan Deva Dübüş’ü ve antrenörü Ersan Kelleci'yi tebrik eder ve başarıların devamını dileriz.
Bulancaklı Bilek Güreşi Dünya Şampiyonu Deva Dübüş, bugün Ordu-Giresun Havalimanında ailesi, öğretmenleri ve yakınları tarafından karşılandı.

Kazakistan’da bu hafta içinde yapılan Yıldız Kızlar Dünya Bilek Güreşi Birinciliği’nde bir şampiyonluk ve ikincilik ile yurda dönen Dünya Şampiyonu Deva Dübüş, saat 14.00 civarında İstanbul’dan gelen uçaktan indi.

İkiz kardeşi Demir Dübüş ile Ordu Giresun Hava limanında babası Mustafa Dübüş annesi Gülcan Dübüş, ablası Didem Dübüş tarafından çiçekle karşılandı. Altın ve gümüş madalyası ile sevenlerinin kucakladığı 15 yaşındaki Dübüş, bir süre önce de Avrupa Şampiyonu olarak tarihe geçmişti.

Kısa bir süre önce beden eğitimi öğretmenlerinin teşviki ile bilek güreşi sporuna başlayan Deva Dübüş hızla kendi kilosunda önce Türkiye, Avrupa ve son olarak ta Dünya şampiyonu olmayı başardı.

Pazar günü yapılan Yıldız Kızlar kategorisinde Sol kolda Dünya ikinciliği kazanan Deva, Pazartesi günü yapılan yarışmada da Yıldız Kızlar kategorisinde Sağ Kolda Dünya Birincisi olarak tarihin altın sayfalarında yer aldı.

Bulancak’ın spor tarihinde ki ilk Dünya şampiyonu unvanına sahip olan Deva Dübüş’ü ve antrenörü Ersan Kelleci'yi tebrik eder ve başarıların devamını dileriz.







Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.