Düzce, TOSFED Baja Kupası'na hazır

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 06.07.2023 - 17:30, Güncelleme: 06.07.2023 - 17:41 3477+ kez okundu.
 

Düzce, TOSFED Baja Kupası'na hazır

DÜZCE (AA) - Düzce'de 7-8-9 Temmuz'da gerçekleştirilecek 2023 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Baja Kupası'nın 1. ayağı öncesi hazırlıklar tamamlandı.
Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübünden (DOSOD) yapılan açıklamaya göre, DOSOD Kulüp Başkanı İsmail Aydın, direktör Önder Öner, direktör vekili Soner Çınar ve direktör yardımcısı Enes Keskin, yarışlarda görev alacak kurtarıcılar ve kurum görevlileri ile yaklaşık 4 saat süren brifing gerçekleştirdi. Düzce Valiliği önündeki sembolik startla 7 Temmuz Cuma günü "Baja Prusias Düzce" adıyla başlayacak yarışlarda Konuralp bölgesinde yer alan parkurda 20 araç ve 40 sporcu mücadele edecek.    
DÜZCE (AA) - Düzce'de 7-8-9 Temmuz'da gerçekleştirilecek 2023 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Baja Kupası'nın 1. ayağı öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübünden (DOSOD) yapılan açıklamaya göre, DOSOD Kulüp Başkanı İsmail Aydın, direktör Önder Öner, direktör vekili Soner Çınar ve direktör yardımcısı Enes Keskin, yarışlarda görev alacak kurtarıcılar ve kurum görevlileri ile yaklaşık 4 saat süren brifing gerçekleştirdi.

Düzce Valiliği önündeki sembolik startla 7 Temmuz Cuma günü "Baja Prusias Düzce" adıyla başlayacak yarışlarda Konuralp bölgesinde yer alan parkurda 20 araç ve 40 sporcu mücadele edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.