Eğitim İş Sendikasından Bir Hukuk Zaferi Daha!

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 31.05.2024 - 14:53, Güncelleme: 31.05.2024 - 14:53 6739+ kez okundu.
 

Eğitim İş Sendikasından Bir Hukuk Zaferi Daha!

Giresun Eğitim İş Sendikası Giresun Şubesi 2023 yılında Giresun'da bir okulda gerçekleşen çirkin saldırı ile ilgili bir bildiri yayınladı.
Yapılan bildiride: “Eylül 2023 tarihinde Giresun’da bir okulda gerçekleşen çirkin saldırı cezasız kalmadı. Okul sınırları içinde bir veli tarafından üyemize yapılan sözlü saldırının mahkemesi 30.05.2024 tarihinde sonuçlandı. Eğitim İş Üyelerinin Daima Yanında! Sendikamız avukatlarının takip ettiği davada mahkeme eğitim emekçisini haklı bularak nihai kararı verdi. Bir veli tarafından iftira ve sözlü taciz sonrasında başlatılan hukuki süreç karşı tarafın ceza alması ile son buldu. Eğitim İş Giresun Şubesi Yönetim Kurulunun yapmış olduğu basın açıklamasında  " Sendika olarak tüm eğitim emekçilerinin yanında olduklarını, eğitim emekçilerine uzanan kirli ellerin karşısında yıkılmaz bir duvar gibi durmaya devam edeceklerini" dile getirdi. Eğitim İş Giresun Şubesi,  daha öncede üyelerine ait soruşturmalara müdahil olmuş ve üyelerinin hak kaybına uğramasına engel olmuştur.” Denildi.
Giresun Eğitim İş Sendikası Giresun Şubesi 2023 yılında Giresun'da bir okulda gerçekleşen çirkin saldırı ile ilgili bir bildiri yayınladı.

Yapılan bildiride: “Eylül 2023 tarihinde Giresun’da bir okulda gerçekleşen çirkin saldırı cezasız kalmadı. Okul sınırları içinde bir veli tarafından üyemize yapılan sözlü saldırının mahkemesi 30.05.2024 tarihinde sonuçlandı.

Eğitim İş Üyelerinin Daima Yanında!

Sendikamız avukatlarının takip ettiği davada mahkeme eğitim emekçisini haklı bularak nihai kararı verdi. Bir veli tarafından iftira ve sözlü taciz sonrasında başlatılan hukuki süreç karşı tarafın ceza alması ile son buldu.

Eğitim İş Giresun Şubesi Yönetim Kurulunun yapmış olduğu basın açıklamasında  " Sendika olarak tüm eğitim emekçilerinin yanında olduklarını, eğitim emekçilerine uzanan kirli ellerin karşısında yıkılmaz bir duvar gibi durmaya devam edeceklerini" dile getirdi.

Eğitim İş Giresun Şubesi,  daha öncede üyelerine ait soruşturmalara müdahil olmuş ve üyelerinin hak kaybına uğramasına engel olmuştur.” Denildi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.