Emür, Keşap Belediyespor’u ziyaret etti

ASAYİŞ 05.09.2023 - 14:05, Güncelleme: 05.09.2023 - 15:24 5736+ kez okundu.
 

Emür, Keşap Belediyespor’u ziyaret etti

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek oyunculara destek verdi.
Kulübün yeni sezon hazırlıklarını yakından takip eden Başkan Emür, antrenmana konuk oldu. Başkan Emür,“Keşap Belediyespor sezonu açtı. Kulübümüze yeni sezonun hayırlara vesile olmasını diledik. Hedef her sene olduğu gibi daima şampiyonluk. Bizler de desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Takımı sık sık ziyaret ederek teknik heyetimiz ve futbolcularımıza moral vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek oyunculara destek verdi.

Kulübün yeni sezon hazırlıklarını yakından takip eden Başkan Emür, antrenmana konuk oldu.

Başkan Emür,“Keşap Belediyespor sezonu açtı. Kulübümüze yeni sezonun hayırlara vesile olmasını diledik. Hedef her sene olduğu gibi daima şampiyonluk. Bizler de desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Takımı sık sık ziyaret ederek teknik heyetimiz ve futbolcularımıza moral vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.