Fuat başkan her yerde halkıyla beraber

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 02.07.2024 - 15:59, Güncelleme: 02.07.2024 - 15:59 793 kez okundu.
 

Fuat başkan her yerde halkıyla beraber

Yerel seçimlerde halkın büyük desteğini alarak Giresun Belediye Başkanlığına seçilen iş insanı Fuat Köse, kente ve halka yönelik örnek çalışmalarıyla takdir ediliyor.
Gerek makamında gerekse Belediye ek binalarında çalışmaları titizlikle izleyen, Belediye işlem yapmak üzere gelen vatandaşlara yardımcı olan Başkan Köse, Halka hizmet için bu göre talip olduk. Ben ve arkadaşlarım, Giresun halkının 24 saat yanındadır. Bu kentin insanlarını mağdur etmemek, mutlu kılmak amacımız” dedi. Bizde Yıldızhaber olarak, bir işlem için ek binaya gittiğimizde, ek binanın giriş kapısında  Başkan Köse kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşın sorunlarını dinliyor ve yardımcı oluyordu. Bu anı kaçırmadı ve resimledik. Başkan Köse’ye” Kolay gelsin” dedik. Başkan konuşmasına şöyle devam etti; “ Belediye Giresunluların evidir. İnsanlarımız sorunlarını çözmek için buraya geliyor. Haklı ve yasal olan her konuda onlara elimizden gelen katkıyı sağlıyoruz. Güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız.” İfadesini kullandı.
Yerel seçimlerde halkın büyük desteğini alarak Giresun Belediye Başkanlığına seçilen iş insanı Fuat Köse, kente ve halka yönelik örnek çalışmalarıyla takdir ediliyor.

Gerek makamında gerekse Belediye ek binalarında çalışmaları titizlikle izleyen, Belediye işlem yapmak üzere gelen vatandaşlara yardımcı olan Başkan Köse, Halka hizmet için bu göre talip olduk. Ben ve arkadaşlarım, Giresun halkının 24 saat yanındadır. Bu kentin insanlarını mağdur etmemek, mutlu kılmak amacımız” dedi.

Bizde Yıldızhaber olarak, bir işlem için ek binaya gittiğimizde, ek binanın giriş kapısında  Başkan Köse kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşın sorunlarını dinliyor ve yardımcı oluyordu. Bu anı kaçırmadı ve resimledik.

Başkan Köse’ye” Kolay gelsin” dedik. Başkan konuşmasına şöyle devam etti; “ Belediye Giresunluların evidir. İnsanlarımız sorunlarını çözmek için buraya geliyor. Haklı ve yasal olan her konuda onlara elimizden gelen katkıyı sağlıyoruz. Güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız.” İfadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.