Galibiyet bekliyoruz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2014 - 22:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3719+ kez okundu.
 

Galibiyet bekliyoruz

PTT Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Giresunspor,...
...kentteki hazırlıklarını tamamladıktan sonra karayolu ile Samsun'a gitti. Samsunspor maçıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “İyi bir hazırlık devresi geçirdik. Kadromuzu yenileyerek gücümüze güç kattık. Başarılı olmak zorundayız. Sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor'u yenerek Giresun'a galibiyet sevinci ile dönmek istiyoruz” dedi. PTT Liginin ilk maçında deplasmanda mücadele edecek olan Giresunspor'u deplasmanda da destekleyeceklerini dile getiren taraftarlar, “Takımımızdan galibiyet bekliyoruz. Ligin ilk maçında takımımızı yalnız bırakmayacağız. Galibiyet bekliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Samsunspor'u kendi evinde yenerek bizlere 3 puan sevinci yaşatacaklarına inancımız sonsuzdur” diye konuştular.
PTT Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Giresunspor,...

...kentteki hazırlıklarını tamamladıktan sonra karayolu ile Samsun'a gitti.
Samsunspor maçıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “İyi bir hazırlık devresi geçirdik. Kadromuzu yenileyerek gücümüze güç kattık. Başarılı olmak zorundayız. Sezonun ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor'u yenerek Giresun'a galibiyet sevinci ile dönmek istiyoruz” dedi.
PTT Liginin ilk maçında deplasmanda mücadele edecek olan Giresunspor'u deplasmanda da destekleyeceklerini dile getiren taraftarlar, “Takımımızdan galibiyet bekliyoruz. Ligin ilk maçında takımımızı yalnız bırakmayacağız. Galibiyet bekliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Samsunspor'u kendi evinde yenerek bizlere 3 puan sevinci yaşatacaklarına inancımız sonsuzdur” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.