Gazi Ortaokulu'nda bir başka olur organizasyon

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2015 - 23:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2394+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu'nda bir başka olur organizasyon

24 Kasım 2015 Öğretmenler Günü,...
...Bulancak Gazi Ortaokulunda da yapılan etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen yemekte ve okuldaki etkinliklerle kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlamada bulunanlara teşekkür eden Okul Müdürü Rıfat Özdemir, "Okulumuza çiçek gönderen Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar'a, pasta gönderen Ankamar Market´e, Emre Kuyumculuk'a, Hayri Optik'e, Reşat Özdemir', Akademi Kırtasiye'ye, Basri Gürsoy'a, BİMDER'e ve Eğitim-Bir-Sen'e teşekkür ederiz" dedi. Öğretmen ve Öğrenci buluşması Öte yandan yaptığı organizasyonlarla adından söz ettiren Gazi Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir, okuldan emekli olan öğretmen Mebrure Gündoğar ve öğrencileri belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör ile Asrın Tur Kooperatif Başkanı Erkan Özkaya'yı öğretmenler gününde bir araya getirdi. Misafirlere okul tarafından plaket takdim edilirken etkinliğe tüm öğretmenler de katıldı.  
24 Kasım 2015 Öğretmenler Günü,...

...Bulancak Gazi Ortaokulunda da yapılan etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen yemekte ve okuldaki etkinliklerle kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlamada bulunanlara teşekkür eden Okul Müdürü Rıfat Özdemir, "Okulumuza çiçek gönderen Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar'a, pasta gönderen Ankamar Market´e, Emre Kuyumculuk'a, Hayri Optik'e, Reşat Özdemir', Akademi Kırtasiye'ye, Basri Gürsoy'a, BİMDER'e ve Eğitim-Bir-Sen'e teşekkür ederiz" dedi.

Öğretmen ve Öğrenci buluşması

Öte yandan yaptığı organizasyonlarla adından söz ettiren Gazi Ortaokulu Müdürü Rıfat Özdemir, okuldan emekli olan öğretmen Mebrure Gündoğar ve öğrencileri belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör ile Asrın Tur Kooperatif Başkanı Erkan Özkaya'yı öğretmenler gününde bir araya getirdi. Misafirlere okul tarafından plaket takdim edilirken etkinliğe tüm öğretmenler de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.