GEZFOD, 2. yılında üyeleriyle buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2014 - 22:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3831+ kez okundu.
 

GEZFOD, 2. yılında üyeleriyle buluştu

Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu 2. gala yemeği kalabalık davetli topluluğu ile birlikte gerçekleşti.
Yemekte ilkönce Erhan Aydın'ın hazırladığı ve Temel Koçalioğlu’nun sunduğu bir yıllık GEZFOD geçmişinden kareler sunularak katılımcılara mutlu anlar yaşatıldı. Kuruluş fikrini veren kurucu ve ilk başkan Sevgi Ateş’e plaket verildi. Kuruluş aşamasından ve yıllarca özveriyle çalışan hizmetlerinden dolayı Temel Koçalioğlu’na da emeklerinden dolayı plaket verildi. Gecenin konuşmasını Dernek Başkanı Kezban Bektaş yaptı. Konuşmasına Bedri Rahmi Eyüpoğlu’nun sitem adlı şiiriyle başlayan Başkan Bektaş, “Derneğimizi kurarken birkaç kişi idik, şimdi yüzlerce aile olduk. Geceye katılıp bizleri onurlandıran tüm üyelerimize, ailemize ve yeni katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Bektaş, gecenin organizesinde canla başla çalışan başta Erhan Aydın ve Temel Koçalioğlu olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti. Eğlence canlı müzik eşliğinde üyelerin söylediği şarkı ve türkülerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu 2. gala yemeği kalabalık davetli topluluğu ile birlikte gerçekleşti.

Yemekte ilkönce Erhan Aydın'ın hazırladığı ve Temel Koçalioğlu’nun sunduğu bir yıllık GEZFOD geçmişinden kareler sunularak katılımcılara mutlu anlar yaşatıldı. Kuruluş fikrini veren kurucu ve ilk başkan Sevgi Ateş’e plaket verildi. Kuruluş aşamasından ve yıllarca özveriyle çalışan hizmetlerinden dolayı Temel Koçalioğlu’na da emeklerinden dolayı plaket verildi. Gecenin konuşmasını Dernek Başkanı Kezban Bektaş yaptı. Konuşmasına Bedri Rahmi Eyüpoğlu’nun sitem adlı şiiriyle başlayan Başkan Bektaş, “Derneğimizi kurarken birkaç kişi idik, şimdi yüzlerce aile olduk. Geceye katılıp bizleri onurlandıran tüm üyelerimize, ailemize ve yeni katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Bektaş, gecenin organizesinde canla başla çalışan başta Erhan Aydın ve Temel Koçalioğlu olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti.

Eğlence canlı müzik eşliğinde üyelerin söylediği şarkı ve türkülerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.