Gezmiş, Giresun'un Yol Sorunu Meclis Gündemine Taşıdı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 26.06.2024 - 11:46, Güncelleme: 26.06.2024 - 12:09 1930 kez okundu.
 

Gezmiş, Giresun'un Yol Sorunu Meclis Gündemine Taşıdı

TBMM Divan Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun'un uzun süredir çözülemeyen yol sorununu Meclis gündemine taşıdı.
Genel Kurulda yaptığı konuşmada, “Giresunlunun yol çilesi sürüyor” diyerek duruma tepki gösterdi. Bozuk Köy ve Yayla Yolları Gündemde Milletvekili Gezmiş, her fırsatta Giresun'un sorunlarını Meclis'te dile getirerek çözüm yollarını anlatmaya devam ediyor. Son olarak, özellikle köy ve yaylaların bozuk yollarını gündeme getiren Gezmiş, Karaovacık ve Kulakkaya yaylaları başta olmak üzere tüm ilçelerin yollarının içler acısı durumda olduğunu belirtti. Acil Yol Tadilatı Çağrısı Gezmiş, “Önümüzdeki yayla ve fındık hasat sezonu dikkate alınarak yol tadilatlarının bitirilmesi elzemdir” diyerek, yetkililere acil yol tadilatı çağrısında bulundu. Yayla ve fındık sezonunun yaklaşmasıyla birlikte yolların iyileştirilmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı. İktidar Temsilcilerine Sert Eleştiri CHP’li Gezmiş, 22 yıllık AKP iktidarında Giresun’un altyapısına 70 milyar lira yatırım yapıldığı iddialarını hatırlatarak, köy ve yayla yollarının mevcut durumunu "mayın tarlasına" benzetti. Bu yolların yerinde görülmesi gerektiğini ifade eden Gezmiş, iktidar temsilcilerini bu duruma dikkat etmeye çağırdı. Giresun'un Geleceği İçin Yol Sorununa Çözüm Şart Giresun’un bozuk yolları, hem yerel halkın günlük yaşamını zorlaştırıyor hem de bölgenin tarım ve turizm potansiyelini olumsuz etkiliyor. Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in Meclis gündemine taşıdığı bu sorun, Giresun’un geleceği için önemli bir adım niteliğinde. Yetkililerin acilen harekete geçmesi, Giresun’un yol çilesine son vermek için büyük önem taşıyor.  
TBMM Divan Katip Üyesi ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun'un uzun süredir çözülemeyen yol sorununu Meclis gündemine taşıdı.

Genel Kurulda yaptığı konuşmada, “Giresunlunun yol çilesi sürüyor” diyerek duruma tepki gösterdi.

Bozuk Köy ve Yayla Yolları Gündemde

Milletvekili Gezmiş, her fırsatta Giresun'un sorunlarını Meclis'te dile getirerek çözüm yollarını anlatmaya devam ediyor. Son olarak, özellikle köy ve yaylaların bozuk yollarını gündeme getiren Gezmiş, Karaovacık ve Kulakkaya yaylaları başta olmak üzere tüm ilçelerin yollarının içler acısı durumda olduğunu belirtti.

Acil Yol Tadilatı Çağrısı

Gezmiş, “Önümüzdeki yayla ve fındık hasat sezonu dikkate alınarak yol tadilatlarının bitirilmesi elzemdir” diyerek, yetkililere acil yol tadilatı çağrısında bulundu. Yayla ve fındık sezonunun yaklaşmasıyla birlikte yolların iyileştirilmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı.

İktidar Temsilcilerine Sert Eleştiri

CHP’li Gezmiş, 22 yıllık AKP iktidarında Giresun’un altyapısına 70 milyar lira yatırım yapıldığı iddialarını hatırlatarak, köy ve yayla yollarının mevcut durumunu "mayın tarlasına" benzetti. Bu yolların yerinde görülmesi gerektiğini ifade eden Gezmiş, iktidar temsilcilerini bu duruma dikkat etmeye çağırdı.

Giresun'un Geleceği İçin Yol Sorununa Çözüm Şart

Giresun’un bozuk yolları, hem yerel halkın günlük yaşamını zorlaştırıyor hem de bölgenin tarım ve turizm potansiyelini olumsuz etkiliyor. Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in Meclis gündemine taşıdığı bu sorun, Giresun’un geleceği için önemli bir adım niteliğinde. Yetkililerin acilen harekete geçmesi, Giresun’un yol çilesine son vermek için büyük önem taşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.