Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nden Alucra Çıkartması

SAĞLIK (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 10:28, Güncelleme: 23.09.2024 - 10:28 605 kez okundu.
 

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü’nden Alucra Çıkartması

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, "Her Ay Bir İlçedeyiz" projesi kapsamında 21 Eylül 2024 tarihinde Alucra'da önemli bir sağlık hizmeti gerçekleştirdi.
Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut liderliğinde, Alucra İlçe Devlet Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikte, uzman hekimlerden oluşan ekip tarafından 708 hasta muayene edildi. 13 farklı branşta yapılan muayeneler şu şekilde gerçekleşti: çocuk sağlığı ve hastalıkları (38), çocuk ve ergen ruh sağlığı hastalıkları (8), kulak burun boğaz (68), kardiyoloji (56), genel cerrahi (31), ortopedi (77), dahiliye (48), göz (74), fizik tedavi (58), kadın doğum (33), nöroloji (52), psikiyatri (32) ve acil (133). Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, programın başarılı bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen Alucra İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Doğan Yavuz, İdari ve Mali İşler Müdürü Aytekin Turan ve hastane çalışanlarına teşekkür etti. Ayrıca gönüllü katılım gösteren tüm hekimlere de minnettarlığını ifade etti.  
Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, "Her Ay Bir İlçedeyiz" projesi kapsamında 21 Eylül 2024 tarihinde Alucra'da önemli bir sağlık hizmeti gerçekleştirdi.

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut liderliğinde, Alucra İlçe Devlet Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikte, uzman hekimlerden oluşan ekip tarafından 708 hasta muayene edildi.

13 farklı branşta yapılan muayeneler şu şekilde gerçekleşti: çocuk sağlığı ve hastalıkları (38), çocuk ve ergen ruh sağlığı hastalıkları (8), kulak burun boğaz (68), kardiyoloji (56), genel cerrahi (31), ortopedi (77), dahiliye (48), göz (74), fizik tedavi (58), kadın doğum (33), nöroloji (52), psikiyatri (32) ve acil (133).

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, programın başarılı bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen Alucra İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Doğan Yavuz, İdari ve Mali İşler Müdürü Aytekin Turan ve hastane çalışanlarına teşekkür etti. Ayrıca gönüllü katılım gösteren tüm hekimlere de minnettarlığını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.