Giresun Valisi Enver Ünlü depremzede çocuklara Giresunspor forması dağıttı

SİYASET 07.04.2023 - 22:57, Güncelleme: 07.04.2023 - 22:57 3149+ kez okundu.
 

Giresun Valisi Enver Ünlü depremzede çocuklara Giresunspor forması dağıttı

Deprem bölgesinde Koordinatör Vali olarak görev yapan Giresun Valisi Enver Ünlü, depremzede çocuklara Giresunspor forması dağıttı.
Vali Ünlü’nün, bu duyarlı hareketine Giresunspor camiası sessiz kalmayarak; sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayınladı. “Deprem fekaketiyle sarsılan Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Giresun Valimiz Sayın Enver Ünlü’nün depremden etkilenen vatandaşlarımız için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, yardım faaliyetlerine katıldığı konteynır kentte bir araya geldiği gençlerimize Giresunspor'umuzun formasını hediye etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çotanak armalı formamız depremzede gençlerimize çok mu çok yakışacaktır. Depremzede kardeşlerimize Giresunspor Kulübü ve Giresun şehri olarak her zaman destek olamaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimiz daim olsun.” denildi.
Deprem bölgesinde Koordinatör Vali olarak görev yapan Giresun Valisi Enver Ünlü, depremzede çocuklara Giresunspor forması dağıttı.

Vali Ünlü’nün, bu duyarlı hareketine Giresunspor camiası sessiz kalmayarak; sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayınladı.



“Deprem fekaketiyle sarsılan Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Giresun Valimiz Sayın Enver Ünlü’nün depremden etkilenen vatandaşlarımız için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, yardım faaliyetlerine katıldığı konteynır kentte bir araya geldiği gençlerimize Giresunspor'umuzun formasını hediye etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çotanak armalı formamız depremzede gençlerimize çok mu çok yakışacaktır. Depremzede kardeşlerimize Giresunspor Kulübü ve Giresun şehri olarak her zaman destek olamaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimiz daim olsun.” denildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.