Giresun Valisi Enver Ünlü, Piraziz’de Yaz Okulu Kapanış Şenliği’ne katıldı

ASAYİŞ 08.08.2023 - 13:31, Güncelleme: 08.08.2023 - 15:47 4468+ kez okundu.
 

Giresun Valisi Enver Ünlü, Piraziz’de Yaz Okulu Kapanış Şenliği’ne katıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Piraziz İlçe Temsilciliği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından Yaz Okulu Kapanış Şenliği yapıldı.
Türkiye Gençlik Vakfı Piraziz İlçe Temsilciği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından başlatılan İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik, Yaz Okulu Kapanış Şenliği düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Giresun Valisi Enver Ünlü, Piraziz Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar ve yerel yönetimler katıldı. Aydın: ‘’Beş Hafta Süren Yaz Okulumuzu Bugün Şenlikle Sonlandırdık.’’ Türkiye Gençlik Vakfı İl Başkanı ve Piraziz Gençlik Merkezi Müdürü Mümtaz Aydın: ‘’Şenliğimize Valimiz Sayın Enver Ünlü, İlçe Kaymakamımız Kezban Yerlikaya Akpınar, katılımcılarımız, öğrenci ve velilerimizi Resim Sergisi gezisi, oyun ve etkinlik stantlarını gezimizle başladık. Oyun Stantlarında Taş boyama, Yüz boyama, Halat Çekme, Kaşıkla pinpon topu taşıma, Dart, Sandalye Kapmaca, Bilimsel deneyler gibi onlarca etkinlik mevcuttu. Öğrencilerimize oyunlarda gösterdikleri başarılar sonucunda çanta, geleneksel kutu oyunları, tişört gibi hediyeler takdim ettik. Ardından Köpük Partisi yaparak çocuklarımıza gerçek bir şenlik ortamı yaşattık. Oyunlar ve etkinliklerin yanı sıra limonata, pamuk şeker, köfte ekmek gibi ikramlarda mevcuttu. Beş hafta süren Yaz Okulumuza bugün şenlikle veda ediyoruz. Haftalardır emek veren Yaz Okulu yönetimindeki arkadaşlarımıza, hocalarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘’ diyerek emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Piraziz İlçe Temsilciliği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından Yaz Okulu Kapanış Şenliği yapıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı Piraziz İlçe Temsilciği ve Piraziz Gençlik Merkezi tarafından başlatılan İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik, Yaz Okulu Kapanış Şenliği düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Giresun Valisi Enver Ünlü, Piraziz Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar ve yerel yönetimler katıldı.



Aydın: ‘’Beş Hafta Süren Yaz Okulumuzu Bugün Şenlikle Sonlandırdık.’’

Türkiye Gençlik Vakfı İl Başkanı ve Piraziz Gençlik Merkezi Müdürü Mümtaz Aydın: ‘’Şenliğimize Valimiz Sayın Enver Ünlü, İlçe Kaymakamımız Kezban Yerlikaya Akpınar, katılımcılarımız, öğrenci ve velilerimizi Resim Sergisi gezisi, oyun ve etkinlik stantlarını gezimizle başladık. Oyun Stantlarında Taş boyama, Yüz boyama, Halat Çekme, Kaşıkla pinpon topu taşıma, Dart, Sandalye Kapmaca, Bilimsel deneyler gibi onlarca etkinlik mevcuttu.

Öğrencilerimize oyunlarda gösterdikleri başarılar sonucunda çanta, geleneksel kutu oyunları, tişört gibi hediyeler takdim ettik. Ardından Köpük Partisi yaparak çocuklarımıza gerçek bir şenlik ortamı yaşattık. Oyunlar ve etkinliklerin yanı sıra limonata, pamuk şeker, köfte ekmek gibi ikramlarda mevcuttu. Beş hafta süren Yaz Okulumuza bugün şenlikle veda ediyoruz. Haftalardır emek veren Yaz Okulu yönetimindeki arkadaşlarımıza, hocalarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘’ diyerek emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.