Giresun’da 1 işçinin öldüğü 2 işçinin yaralandığı fabrikanın faaliyetleri durduruldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2023 - 19:00, Güncelleme: 13.07.2023 - 18:29 5680+ kez okundu.
 

Giresun’da 1 işçinin öldüğü 2 işçinin yaralandığı fabrikanın faaliyetleri durduruldu

Giresun’da 1 işçinin öldüğü 2 işçinin yaralandığı fabrikanın faaliyetleri durduruldu
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde meydana gelen göçükte 1 işçinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı su fabrikası süresiz kapatıldı.Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde Yağlıdere ilçesi Üçtepe beldesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen obruk şeklindeki göçükte 3 fabrika çalışanı enkaz altında kalmıştır. Enkaz altında kalan 3 işçiden 2’si yaralı olarak kurtarılmış olup bir işçi ise maalesef hayatını kaybetmiştir. Yaşanan üzücü olayın ardından derhal adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. İlk incelemeler sonucu belirlenen eksiklikler giderilene ve başlatılan soruşturma tamamlanana kadar işletmenin faaliyetleri Valiliğimiz tarafından süresiz olarak durdurulmuştur” denildi.Olay, Üçtepe beldesinde bir su fabrikasının depo bölümünde zemininin çökmesi sonucu Şenol Karagöz, Ali Camcı ve Şinasi Özdemir göçük altında kalmıştı. Olay yerine sevk edilen AFAD, AKUT, Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile jandarma ekiplerinin çalışması sonucu Karagöz ve Camcı yaralı kurtarılırken, göçük altındaki Şinasi Özdemir (46) ise ölü halde bulunmuştu.
Giresun’da 1 işçinin öldüğü 2 işçinin yaralandığı fabrikanın faaliyetleri durduruldu
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde meydana gelen göçükte 1 işçinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı su fabrikası süresiz kapatıldı.

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde Yağlıdere ilçesi Üçtepe beldesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen obruk şeklindeki göçükte 3 fabrika çalışanı enkaz altında kalmıştır. Enkaz altında kalan 3 işçiden 2’si yaralı olarak kurtarılmış olup bir işçi ise maalesef hayatını kaybetmiştir. Yaşanan üzücü olayın ardından derhal adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. İlk incelemeler sonucu belirlenen eksiklikler giderilene ve başlatılan soruşturma tamamlanana kadar işletmenin faaliyetleri Valiliğimiz tarafından süresiz olarak durdurulmuştur” denildi.

Olay, Üçtepe beldesinde bir su fabrikasının depo bölümünde zemininin çökmesi sonucu Şenol Karagöz, Ali Camcı ve Şinasi Özdemir göçük altında kalmıştı. Olay yerine sevk edilen AFAD, AKUT, Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile jandarma ekiplerinin çalışması sonucu Karagöz ve Camcı yaralı kurtarılırken, göçük altındaki Şinasi Özdemir (46) ise ölü halde bulunmuştu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.